Aftensmad,  Frokost,  JUL,  Opskrifter,  Påske

Selleribøffer

Selleribøffer er ikke kun lækre, men de tilføjer også en god mængde fiber, vitaminer og mineraler til din kost. Server dem som en hovedret med en lækker sovs eller som en del af en burger. En sund og velsmagende måde at introducere flere plantebaserede retter i din kost.

Selleribøffer

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 259 kcal

Udstyr

  • 1 Kniv
  • 1 pande

Ingredienser
  

  • 1 knoldselleri
  • 1 dl sesamfrø
  • 3 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 250 gram champignon
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skræl, rens og skær knoldselleri-hovedet i skiver.
  • Steg dem på panden i smør og drys sesamfrø/salt og peber over dem.
  • Rens og skyl champignonerne. Og pil løget og hvidløg.
  • Skær løg og champignon i skiver, og svits dem på panden sammen med 2 fed presset hvidløg.
  • Servér det hele på et fad – pynt eventuelt med persille.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 259kcalKulhydrater: 31gProtein: 10gFedt: 13gMættet fedt: 2gPolyunsaturated Fat: 6gMonounsaturated Fat: 5gNatrium: 172mgKalium: 926mgFiber: 8gSukker: 7gA-vitamin: 4REC-vitamin: 21mgCalcium: 335mgJern: 5mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!