Selleribøffer
Selleribøffer er ikke kun lækre, men de tilføjer også en god mængde fiber, vitaminer og mineraler til din kost. Server dem som en hovedret med en lækker sovs eller som en del af en burger. En sund og velsmagende måde at introducere flere plantebaserede retter i din kost.
Selleribøffer
Udstyr
- 1 Kniv
- 1 pande
Ingredienser
- 1 knoldselleri
- 1 dl sesamfrø
- 3 løg
- 2 fed hvidløg
- 250 gram champignon
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skræl, rens og skær knoldselleri-hovedet i skiver.
- Steg dem på panden i smør og drys sesamfrø/salt og peber over dem.
- Rens og skyl champignonerne. Og pil løget og hvidløg.
- Skær løg og champignon i skiver, og svits dem på panden sammen med 2 fed presset hvidløg.
- Servér det hele på et fad – pynt eventuelt med persille.