Aftensmad,  Frokost,  JUL,  Opskrifter,  Påske

Svampe-frikadeller

Disse svampe-frikadeller er en lækker og proteinrig alternativ til traditionelle frikadeller, perfekte til vegetarer og veganere eller bare dem, der ønsker at prøve noget nyt og velsmagende. Velbekomme!

Svampefrikadeller

Disse velsmagende svampe-frikadeller udgør et lækkert og proteinrigt alternativ til de mere traditionelle kødfrikadeller.
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 112 kcal

Udstyr

  • 1 gryde
  • 1 Kniv

Ingredienser
  

  • 100 g brune linser
  • 150 g champignon
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stk 'hørfrø-æg' eller 1 almindelig æg
  • 3 spsk glutenfri havregryn
  • 1 spsk tamari
  • 1 spsk friskpresset citron
  • ½ stødt spidkommen
  • ½ revet muskatnød
  • Peber efter smag

Høræg

  • 1 spsk hørfrø for hvert æg, du skal bruge
  • 4 spsk vand for hvert æg, du skal bruge

Sådan gør du
 

  • Vask linserne og kog dem i ca. 10 minutter. Snit løg og hak svampene i små stykker
  • Tilsæt krydderier og friskpresset hvidløg og steg det hele i to minutter
  • Mos linserne groft med en gaffel
  • Bland alle ingredienser sammen og tilsæt til sidst hørfrø-æg og havregryn
  • Form svampe-frikadellerne og steg dem på panden.

Høræg

  • Lad hørfrøene trækket i vandet i ca. 10 minutter.
  • Blend dernæst blandingen til hørfrøene er helt knust og du har en hvidbrun skum

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 112kcalKulhydrater: 19gProtein: 8gFedt: 1gMættet fedt: 0.2gPolyunsaturated Fat: 0.2gMonounsaturated Fat: 0.1gCholesterol: 2mgNatrium: 20mgKalium: 406mgFiber: 9gSukker: 3gA-vitamin: 15REC-vitamin: 4mgCalcium: 25mgJern: 2mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!