HANDELSBETINGELSER HOS DETOX UNIVERS

Produkter og tjenester udbydes af:

Detox univers
CVR nr.: 32191630
Telefon: 51 84 71 21

KONTAKT

Kontakt os på info@detoxunivers.dk

PRISER

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusiv moms.

BETALING

Detox univers modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay og Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Har du købt et digitalt produkt, trækkes beløbet straks, da du få minutter efter dit køb får en mail med adgang til forløbet. Hvis du har tilmeldt dig et online forløb med en startdato, begynder forløbet dog først på denne dato.

Detox univers gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

LEVERING AF DIGITALE PRODUKTER

Digitale produkter købt hos Detox univers er dine for altid med mindre andet er beskrevet. Det er dit eget ansvar, at downloade produkterne til egen enhed for at det bliver dit altid. Det er også dit ansvar, at indtaste din korrekte e-mailadresse.

Du modtager straks efter dit køb en faktura pr. mail. Din adgang til digitale produkter leveres få minutter efter køb via din angivne e-mailadresse med beskrivelse af, hvordan du kommer i gang eller hvordan du kan downloade dine filer. 

Ved køb af digitale produkter frasiges retten automatisk til 14 dages fortrydelsesret, da digitale produkter leveres øjeblikkeligt.

Detox-klub er på abonnement, hvilket du bliver gjort opmærksom på, inden du køber produktet.
Abonnements vilkår:
Prisen på abonnementet bliver du informeret om på produktsiden og for hver abonnementsperiode bliver du automatisk trukket på det oplyste betalingskort og kvittering bliver tilsendt pr. mail. Du modtager en mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding. Der fremsendes en kvittering for hvert træk, og det vil fremgå tydeligt med dato og beløb, hvornår næste abonnementsperiode starter.
Opsigelse af abonnement: Ved køb af abonnement på 1 måned, er der ingen binding og du kan dermed opsige dit abonnement, når som helst. Ved køb af et abonnement på 6 eller 12 måneder, kan du opsige dit abonnement, når du er ude af din bindingsperiode på 6 eller 12 måneder. Du kan, når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til info@detoxunivers.dk eller ved at logge ind på ‘Min konto’ på hjemmesiden www.detoxunivers.dk og selv opsige abonnementet.

LEVERING AF FYSISKE PRODUKTER

Detox univers tilstræber at afsende fysiske produkter på hverdage, hvor ordren er indgået inden kl 15, herefter sendes ordren den næstfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 10 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, DAO, Bring eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt info@detoxunivers.dk. Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

RETURRET FOR DIGITALE PRODUKTER

Du fraskriver dig retten til 14 dages fortrydelsesret ved køb af digitale produkter, såsom e-bøger og online forløb, fordi digitale produkter leveres øjeblikkeligt.

Bliver du af en eller anden grund forhindret i at deltage på et forløb med en opstartsdato, er det ikke muligt, at få refunderet beløbet, dog er det muligt at deltage på et andet tidspunkt, men kontakt info@detoxunivers.dk og aftal nærmere.

Bliver Detox univers nødsaget til at aflyse et online forløb med opstartsdato, evt. pga sygdom, får du mulighed for at deltage på et andet tidspunkt eller få pengene retur.

Bliver Detox-klub nødsaget til at aflyse et online event med opstartsdato, evt. pga sygdom, får du mulighed for at deltage på et andet tidspunkt – der er ingen mulighed for at få abonnementspengene retur.

RETURRET FOR FYSISKE PRODUKTER

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt hos Detox univers.

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til trykt og digitalt materiale tilhører Detox univers. Det købte materiale og produkt er personligt og må ikke deles med andre og må heller ikke bruges til andre formål end hvad det er købt til.

REKLAMATIONSRET FOR FYSISKE PRODUKTER

Hvis du er utilfreds med dine produkter købt hos Detox univers, skal du kontakte info@detoxunivers.dk 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Detox univers vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Detox univers
Blegbanken 3, 2. sal
7100 Vejle

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

REFUSION FOR FYSISKE PRODUKTER

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg. nr. og konto-nr., så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@detoxunivers.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

RETURVARER SENDES TIL:

Detox univers
Blegbanken 3, 2. sal
7100 Vejle

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 • Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
 • Aftaler indgået på offentlig auktion.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

RETURNERING FOR FYSISKE PRODUKTER

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken.

Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Detox univers kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil
Detox univers har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: info@detoxunivers.dk

Detox univers kan ikke erstatte lægefaglig rådgivning eller behandling – og det foregår 100% på eget ansvar. Hvis du er i tvivl så kontakt altid egen læge. Detox univers tager ikke juridisk ansvar for komplikationer eller bivirkninger opstået som følge af Detox univers digitale produkter. Din krop er dit ansvar og din rejse.

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!