Detox-viden

Skyhøjt kolesteroltal blev normaliseret på blot 4 uger

René Clausen havde et kolesteroltal, der var alt for højt. Lægerne var klar til at medicinere René, men han håbede, at der var en anden udvej. Han vidste dog ikke, hvad han skulle gøre, men så stødte han på Mette og Dittes 4-ugers online forløb – Detox dig sund, SÅDAN! Han vidste med det samme, at det skulle afprøves.

Hvad har du fået ud af forløbet?

  • Mit ALT for høje kolesteroltal faldt til under normalgrænsen og jeg kan nu undvære medicin
  • Min lungekapacitet er forbedret, jeg tror selv det er pga. åndedrætsøvelserne, som vi lavede på forløbet
  • Jeg har fået et meget bedre mentalt overskud især ved pressede opgaver
  • Trods det, at jeg besidder overskud og har en positiv indstilling, er dette væsentligt forbedret
  • Jeg har opnået et vægttab på 7 kg
  • Min kondition er forbedret
  • Jeg har fået styrke til mit næste sundhedsforløb – og er topmotiveret til at fortsætte den sunde livsstil

Hvad synes du om forløbet?

”Det var stressende i starten, da jeg ikke havde organiseret køkkenet til den sunde livsstil. Da det var på plads, kunne jeg fokusere 100% på forløbet. Det var godt, at Ditte og Mette (samt alle fra den lukkede Facebook-gruppen) motiverede, inspirerede og støttede mig undervejs. De fik mig udfordret på den fede måde og jeg havde SÅ meget mod, styrke og lyst til at gå hele vejen”

Er der noget du specifikt har lyst at fremhæve fra forløbet?

”De imponerende resultater taler for sig selv. Jeg fulgte jeres anvisninger og guidelines og gjorde selv arbejdet for at komme i mål. Jeres support i forløbet har gjort udslaget for min succes.”

Levede forløbet op til dine forventninger?

”Jeg fik 100% det ud af det, som var intentionen fra starten. Skulle jeg have forbedret et område, ville det have været vægttabet. Men jeg tror det er vigtigt ”som rookie” ikke, at gå igennem forløbet alt for sulten, før man mærker en virkning. Forløbet har givet mig så meget, som jeg vil tage med mig fremover – og jeg vil helt klart melde mig til, hvis Detox univers tilbyder forløbet igen” – Lyder det fra René, som slutter af med at sige ”stay safe and green”!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!