Brød,  Opskrifter

Annikas boller

Nu kan du nyde dette velsmagende glutenfrie surdejsbrød med havre og boghvede! Det er perfekt til dem, der søger en sundere brødoplevelse uden gluten. Server det med dine foretrukne pålæg eller nyd det med en lækker suppe.

Annikas boller

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time 45 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 404 kcal

Udstyr

  • 1 skål

Ingredienser
  

  • 600 ml vand
  • 220 g glutenfri havremel
  • 80 g boghvedemel
  • 75 g surdej, se opskrifter nedenfor
  • 20 g loppefrøskaller

Surdej

  • 105 g vand
  • 25 g surdej
  • 50 g rismel
  • 50 g Glutenfri havremel

Sådan gør du
 

  • Hæld vand i en skål og rør surdejen i, derefter tilsæt loppefrøskaller og til sidst boghvede og havremel
  • Lad dejen hvile og derefter klar til at komme i ovnen
  • Dejen kan stå i køleskabet og tages frem, hvis du ønsker lækre boller efter et par dage, den blir kun bedre af at stå lidt i køleskabet
  • Bages på 190 grader i ca. 35 min

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 404kcalKulhydrater: 72gProtein: 14gFedt: 7gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 2gNatrium: 24mgKalium: 375mgFiber: 7gSukker: 1gCalcium: 53mgJern: 4mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!