Go Back
+ servings

Annikas boller

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time 45 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 404 kcal

Udstyr

  • 1 skål

Ingredienser
  

  • 600 ml vand
  • 220 g glutenfri havremel
  • 80 g boghvedemel
  • 75 g surdej, se opskrifter nedenfor
  • 20 g loppefrøskaller

Surdej

  • 105 g vand
  • 25 g surdej
  • 50 g rismel
  • 50 g Glutenfri havremel

Sådan gør du
 

  • Hæld vand i en skål og rør surdejen i, derefter tilsæt loppefrøskaller og til sidst boghvede og havremel
  • Lad dejen hvile og derefter klar til at komme i ovnen
  • Dejen kan stå i køleskabet og tages frem, hvis du ønsker lækre boller efter et par dage, den blir kun bedre af at stå lidt i køleskabet
  • Bages på 190 grader i ca. 35 min

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 404kcalKulhydrater: 72gProtein: 14gFedt: 7gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 2gNatrium: 24mgKalium: 375mgFiber: 7gSukker: 1gCalcium: 53mgJern: 4mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte