Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Annikas boller
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
45
minutter
min
Antal
4
personer
Kalorier
404
kcal
Udstyr
1 skål
Ingredienser
1x
2x
3x
600
ml
vand
220
g
glutenfri havremel
80
g
boghvedemel
75
g
surdej, se opskrifter nedenfor
20
g
loppefrøskaller
Surdej
105
g
vand
25
g
surdej
50
g
rismel
50
g
Glutenfri havremel
Sådan gør du
Hæld vand i en skål og rør surdejen i, derefter tilsæt loppefrøskaller og til sidst boghvede og havremel
Lad dejen hvile og derefter klar til at komme i ovnen
Dejen kan stå i køleskabet og tages frem, hvis du ønsker lækre boller efter et par dage, den blir kun bedre af at stå lidt i køleskabet
Bages på 190 grader i ca. 35 min
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier:
404
kcal
Kulhydrater:
72
g
Protein:
14
g
Fedt:
7
g
Mættet fedt:
1
g
Polyunsaturated Fat:
2
g
Monounsaturated Fat:
2
g
Natrium:
24
mg
Kalium:
375
mg
Fiber:
7
g
Sukker:
1
g
Calcium:
53
mg
Jern:
4
mg
Har du prøvet denne opskrift?
Fortæl os
hvordan den smagte