Friske figner bagt med æblemost
Den perfekte kombination af sødme og syrlighed vil forkæle dine smagsløg og efterlade dig ønskende om mere. Tag en bid af himlen med vores forfriskende figner bagt med æblemost – en uimodståelig delikatesse, der vil fortrylle dine smagsløg med hver bid!
Friske figner bagt med æblemost – drysset med kørvel og kokossukker
Udstyr
- 1 Køkkenkniv
- 1 ildfastfad
- 1 pande
Ingredienser
- 4 friske figner
- 3 spsk. æblemost
- 1 håndfuld smuttede mandler, groft hakkede
- 8 spsk. kokossukker
- 2 spsk. frisk kørvel
- 2 spsk. plantesmør
Sådan gør du
- Varm en pande op på middel varme og smelt smørret herpå. Hæld mandlerne på panden og lad dem blive let gyldne. Tilsæt derefter halvdelen af kokossukkeret og steg med i 1-2 minutter. Hæld blandingen over i et koldt fad og lad det køle ned.
- Skyld og halvér fignerne på langs. Fignerne placeres i et ildfast fad, og resten af kokossukkeret drysses over. Æblemosten hældes ved, og det hele bages i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Afslut med at grille i et par minutter.
- Anret fignerne og resten af mosten i et dybt fad og drys med de afkølede mandler og kørvel.