Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter,  Påske,  Tapas

Friske figner bagt med æblemost

Den perfekte kombination af sødme og syrlighed vil forkæle dine smagsløg og efterlade dig ønskende om mere. Tag en bid af himlen med vores forfriskende figner bagt med æblemost – en uimodståelig delikatesse, der vil fortrylle dine smagsløg med hver bid!

Friske figner bagt med æblemost – drysset med kørvel og kokossukker

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 29 minutter
Antal 3 personer
Kalorier 21 kcal

Udstyr

  • 1 Køkkenkniv
  • 1 ildfastfad
  • 1 pande

Ingredienser
  

  • 4 friske figner
  • 3 spsk. æblemost
  • 1 håndfuld smuttede mandler, groft hakkede
  • 8 spsk. kokossukker
  • 2 spsk. frisk kørvel
  • 2 spsk. plantesmør

Sådan gør du
 

  • Varm en pande op på middel varme og smelt smørret herpå. Hæld mandlerne på panden og lad dem blive let gyldne. Tilsæt derefter halvdelen af kokossukkeret og steg med i 1-2 minutter. Hæld blandingen over i et koldt fad og lad det køle ned.
  • Skyld og halvér fignerne på langs. Fignerne placeres i et ildfast fad, og resten af kokossukkeret drysses over. Æblemosten hældes ved, og det hele bages i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Afslut med at grille i et par minutter.
  • Anret fignerne og resten af mosten i et dybt fad og drys med de afkølede mandler og kørvel.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 21kcalKulhydrater: 4gProtein: 0.3gFedt: 1gMættet fedt: 0.4gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 0.3gTrans Fat: 0.02gCholesterol: 1mgNatrium: 10mgKalium: 44mgFiber: 0.3gSukker: 2gA-vitamin: 56REC-vitamin: 0.4mgCalcium: 12mgJern: 0.3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!