Detox-viden,  Magasin

På KUN 10 dage fik Paul sine rygsmerter væk

Kender du en med ondt i ryggen?
Omkring 1 million af den danske befolkning har problemer med rygsmerter, er du en af dem?

Kan forløbet Detox dine rygsmerter væk virkelig gøre en forskel?
Paul Bork har i mange år haft kraftige rygsmerter, han har afprøvet fysioterapi, massage, idrætsskadeterapi og medicinsk behandling, alt sammen uden nævneværdig effekt.
Kan vores unikke forløb virkelig få Paul smertefri?

Paul Bork opnåede vanvittig flotte resultater på vores Detox dine rygsmerter væk, som ikke kun er muligt for ham, men også for dig eller en du kender…

Vi har været så heldige, at få lov til at stille Paul Bork nedenstående spørgsmål:

Hvad fik dig til at ville afprøve forløbet Detox dine rygsmerter væk? 

Jeg har i de sidste mange år haft problemer med kraftige smerter i ryggen, og har prøvet adskillige behandlinger uden nævneværdige resultater. Jeg faldt over Detox dine rygsmerter væk på Facebook og da denne behandling kunne tages online og dermed hjemme hos mig selv, virkede det nemt tilgængeligt og jeg valgte at tilmelde mig forløbet, jeg havde intet at miste, men alt at vinde.

Hvordan er forløbet gået? 

Forløbet er gået over al forventning. Selve øvelserne er lette at udføre på egen hånd derhjemme. Ligeledes er kostplanen og opskrifterne nemt forståelige og retterne er velsmagende. Især har jeg haft stort glæde af de forskellige juice-opskrifter.

Hvad fik du ud af forløbet?

Efter få dage kunne jeg mærke stor forbedring i ryggen og smerterne var kraftigt aftagende. Jeg har nu fulgt forløbet i 10 dage og er smertefri – og har opnået utrolig stor bevægelsesfrihed i både ryg og lyske området. Jeg har nu været i gang i 30 dage og udover at jeg er smertefri, har kostplanen givet mig et vægttab på 8,5 kg som ekstra bonus – jeg er bare så glad.

Hvordan har du det i dag?

I dag har jeg det langt bedre end før forløbet – både fysisk og mentalt. Jeg har langt større overskud i hverdagen og jeg har endelig opnået en smertefri og smidig ryg. Da forløbet er tilgengængelig for evigt, har jeg tænkt mig at fortsatte med at udføre øvelserne og den sunde kost, både som forebyggelse, men ikke mindst pga de effektive resultater på både krop og sind. 

Vil du anbefale forløbet til andre? 

Ja, det vil jeg helt bestemt. Det er klart noget af det bedste jeg har gjort for min krop. Øvelserne er lette og man kan selv justere gentagelserne i takt med ryggens fremskridt. Opskrifterne er inspirerende, velsmagene og nemme at gå til. Og vigtigst af alt – forløbet hjælper virkeligt!!!
    
Vil du af med dine rygsmerter ligesom Paul, så køb vores online forløb Detox dine rygsmerter væk KLIK HER
Lige nu får du 200 kr. i rabat – skynd dig.
Hvis ikke nu, hvornår så?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha indlæses...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!