Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter,  Påske,  Tapas

Kikærter i tomat og frisk koriander

Denne autentiske ret bringer en smag af det orientalske køkken til dit bord og vil vække dine smagsløg med sin lækre blanding af smag og tekstur. Server det som en hjertelig hovedret eller som en spændende side til dine yndlingsretter. Lad dig forføre af aromaerne og nyd denne velsmagende og indbydende ret!

Kikærter i tomat og frisk koriander

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 80 kcal

Udstyr

  • 1 Køkkenkniv
  • 1 gryde

Ingredienser
  

  • 1 dåse kikærter, si lagen fra
  • 1 løg, pillet og skåret fint
  • 3 fed hvidløg, pillet og hakkes fint
  • 1 cm ingefær, skrællet og revet
  • 2 tomater, skylles og skæres i små tern
  • ½ tsk. garam masala
  • 1 dl kokosmælk
  • 2 spsk. koldpresset olivenolie
  • 1 spsk. plantesmør
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • salt og chili efter smag

Sådan gør du
 

  • Varm olien op i en gryde, tilsæt løg og de friske tomater, og lad det stege lidt.
  • Tilsæt hvidløg, ingefær og garam masala og rør godt rundt.
  • Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 10-15 min.
  • Derefter tilsættes kikærterne og plantesmør, når smørret er smeltet, smag til med salt og chili.
  • Drys til sidst med frisk koriander.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 80kcalKulhydrater: 6gProtein: 1gFedt: 6gMættet fedt: 5gPolyunsaturated Fat: 0.2gMonounsaturated Fat: 1gTrans Fat: 0.01gCholesterol: 1mgNatrium: 9mgKalium: 247mgFiber: 1gSukker: 3gA-vitamin: 536REC-vitamin: 11mgCalcium: 19mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!