Kikærter i tomat og frisk koriander
Denne autentiske ret bringer en smag af det orientalske køkken til dit bord og vil vække dine smagsløg med sin lækre blanding af smag og tekstur. Server det som en hjertelig hovedret eller som en spændende side til dine yndlingsretter. Lad dig forføre af aromaerne og nyd denne velsmagende og indbydende ret!
Kikærter i tomat og frisk koriander
Udstyr
- 1 Køkkenkniv
- 1 gryde
Ingredienser
- 1 dåse kikærter, si lagen fra
- 1 løg, pillet og skåret fint
- 3 fed hvidløg, pillet og hakkes fint
- 1 cm ingefær, skrællet og revet
- 2 tomater, skylles og skæres i små tern
- ½ tsk. garam masala
- 1 dl kokosmælk
- 2 spsk. koldpresset olivenolie
- 1 spsk. plantesmør
- 1 håndfuld frisk koriander
- salt og chili efter smag
Sådan gør du
- Varm olien op i en gryde, tilsæt løg og de friske tomater, og lad det stege lidt.
- Tilsæt hvidløg, ingefær og garam masala og rør godt rundt.
- Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 10-15 min.
- Derefter tilsættes kikærterne og plantesmør, når smørret er smeltet, smag til med salt og chili.
- Drys til sidst med frisk koriander.