Olivencreme
Tag en smagsrejse til Middelhavet med vores fortryllende olivencreme! Perfekt til at smøre på brød, salat eller som en smagfuld dip til grøntsagsstænger. Lad vores olivencreme forvandle dine smagsløg til en rejse fyldt med sol og smag!
Olivencreme, bagte cherrytomater og rucola
Udstyr
- 1 Køkkenkniv
- 1 blender
Ingredienser
- 1 glas stenfri grønne oliven
- 1 fed hvidløg
- 10 stk. cherrytomater
- 2 håndfulde rucola
- 1 lille rødløg
- 1 tsk. kokossukker
- 3 spsk. koldpresset olivenolie
- salt efter smag
Sådan gør du
- Blend oliven med hvidløg, olivenolie, og smag til med salt. Hæld blandingen i en lille skål.
- Skyl cherrytomaterne, prik et lille hul i hver, og placer dem i et ildfast fad. Drys lidt salt, kokossukker og 1 spsk olivenolie over tomaterne, og vend forsigtigt sammen. Bag dem i en 175 grader varm ovn, indtil de karamelliserer.
- Imens skylles rucolaen, og rødløget hakkes fint.
- Når tomaterne er færdige, vendes de sammen med rucola og rødløg.
- Stil skålen med olivencremen midt på et fad, og fordel den lune salat rundt i kanten.