Dressing, dip og pesto,  Opskrifter,  Tapas

Olivencreme

Tag en smagsrejse til Middelhavet med vores fortryllende olivencreme! Perfekt til at smøre på brød, salat eller som en smagfuld dip til grøntsagsstænger. Lad vores olivencreme forvandle dine smagsløg til en rejse fyldt med sol og smag!

Olivencreme, bagte cherrytomater og rucola

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 26 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 9 kcal

Udstyr

  • 1 Køkkenkniv
  • 1 blender

Ingredienser
  

  • 1 glas stenfri grønne oliven
  • 1 fed hvidløg
  • 10 stk. cherrytomater
  • 2 håndfulde rucola
  • 1 lille rødløg
  • 1 tsk. kokossukker
  • 3 spsk. koldpresset olivenolie
  • salt efter smag

Sådan gør du
 

  • Blend oliven med hvidløg, olivenolie, og smag til med salt. Hæld blandingen i en lille skål.
  • Skyl cherrytomaterne, prik et lille hul i hver, og placer dem i et ildfast fad. Drys lidt salt, kokossukker og 1 spsk olivenolie over tomaterne, og vend forsigtigt sammen. Bag dem i en 175 grader varm ovn, indtil de karamelliserer.
  • Imens skylles rucolaen, og rødløget hakkes fint.
  • Når tomaterne er færdige, vendes de sammen med rucola og rødløg.
  • Stil skålen med olivencremen midt på et fad, og fordel den lune salat rundt i kanten.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 9kcalKulhydrater: 0.5gProtein: 0.1gFedt: 1gMættet fedt: 0.1gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 5mgKalium: 9mgFiber: 0.04gSukker: 0.3gA-vitamin: 25REC-vitamin: 1mgCalcium: 2mgJern: 0.04mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha indlæses...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!