Go Back
+ servings

Olivencreme, bagte cherrytomater og rucola

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 26 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 9 kcal

Udstyr

  • 1 Køkkenkniv
  • 1 blender

Ingredienser
  

  • 1 glas stenfri grønne oliven
  • 1 fed hvidløg
  • 10 stk. cherrytomater
  • 2 håndfulde rucola
  • 1 lille rødløg
  • 1 tsk. kokossukker
  • 3 spsk. koldpresset olivenolie
  • salt efter smag

Sådan gør du
 

  • Blend oliven med hvidløg, olivenolie, og smag til med salt. Hæld blandingen i en lille skål.
  • Skyl cherrytomaterne, prik et lille hul i hver, og placer dem i et ildfast fad. Drys lidt salt, kokossukker og 1 spsk olivenolie over tomaterne, og vend forsigtigt sammen. Bag dem i en 175 grader varm ovn, indtil de karamelliserer.
  • Imens skylles rucolaen, og rødløget hakkes fint.
  • Når tomaterne er færdige, vendes de sammen med rucola og rødløg.
  • Stil skålen med olivencremen midt på et fad, og fordel den lune salat rundt i kanten.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 9kcalKulhydrater: 0.5gProtein: 0.1gFedt: 1gMættet fedt: 0.1gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 5mgKalium: 9mgFiber: 0.04gSukker: 0.3gA-vitamin: 25REC-vitamin: 1mgCalcium: 2mgJern: 0.04mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte