Olivencreme, bagte cherrytomater og rucola
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 26 minutter min
Antal 4 personer
Kalorier 9 kcal
- 1 glas stenfri grønne oliven
- 1 fed hvidløg
- 10 stk. cherrytomater
- 2 håndfulde rucola
- 1 lille rødløg
- 1 tsk. kokossukker
- 3 spsk. koldpresset olivenolie
- salt efter smag
Blend oliven med hvidløg, olivenolie, og smag til med salt. Hæld blandingen i en lille skål.
Skyl cherrytomaterne, prik et lille hul i hver, og placer dem i et ildfast fad. Drys lidt salt, kokossukker og 1 spsk olivenolie over tomaterne, og vend forsigtigt sammen. Bag dem i en 175 grader varm ovn, indtil de karamelliserer.
Imens skylles rucolaen, og rødløget hakkes fint.
Når tomaterne er færdige, vendes de sammen med rucola og rødløg.
Stil skålen med olivencremen midt på et fad, og fordel den lune salat rundt i kanten.
Kalorier: 9kcalKulhydrater: 0.5gProtein: 0.1gFedt: 1gMættet fedt: 0.1gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 5mgKalium: 9mgFiber: 0.04gSukker: 0.3gA-vitamin: 25REC-vitamin: 1mgCalcium: 2mgJern: 0.04mg