Dressing, dip og pesto,  Opskrifter,  Tapas

Auberginepuré med persille

Server den som en lækker dyppelse, eller nyd den som et lækkert tilbehør til dine yndlingsretter. Lad denne delikate auberginepuré med persille være stjernen på dit bord, og lad dine smagsløg drømme om mere!

Auberginepuré med persille og cashewnødder

Forb. tid 2 timer 50 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 6 kcal

Udstyr

  • 1 Køkkenkniv
  • 1 blender

Ingredienser
  

  • 1-2 stk. auberginer
  • 1 håndfuld usaltede cashewnødder
  • 1 kopfuld persille, skylles
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. tahin
  • friskpresset citronsaft
  • salt og peber efter smag

Sådan gør du
 

  • Skyl auberginerne. Halvér dem, og læg dem på en bageplade med bagepapir med skæresiden opad og drys med salt. Lad dem trække i 30-40 minutter for at afgive væske. Overskydende væske hældes fra, og saltet børstes af. Auberginerne bages ved 200 grader i ca. 30-45 minutter. Lad dem nedkøle.
  • Imens ristes cashewnødderne på en pande, indtil de er gyldne i en smule olivenolie. Hæld dem i en skål og drys med salt.
  • De afkølede auberginer befries nu fra skindet, som kasseres. ”Kødet” blendes sammen med tahin, salt, peber, olivenolie, citronsaft, persille og hvidløg – gem lidt persille til anretningen.
  • Form små kugler af puréen. Hak cashewnødderne groft med en kniv og drys over. Pynt med persille.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 6kcalKulhydrater: 0.3gProtein: 0.1gFedt: 0.5gMættet fedt: 0.1gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 0.3gNatrium: 0.4mgKalium: 7mgFiber: 0.04gSukker: 0.03gA-vitamin: 21REC-vitamin: 1mgCalcium: 2mgJern: 0.1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha indlæses...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!