Dressing, dip og pesto,  Opskrifter,  Tapas

Hvidløgspuré

Denne delikate puré vil forkæle dine smagsløg og tilføje et strejf af forfriskning til ethvert måltid. Perfekt som dyppelse eller som en lækker tilføjelse til dine yndlingsretter. Lad dine smagsløg danse med denne udsøgte og indbydende hvidløgspuré!

Hvidløgspuré på lille sprød kiks

Forb. tid 35 minutter
Tilb. tid 2 timer
Samlet tid 2 timer 35 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 13 kcal

Udstyr

  • 1 Køkkenkniv

Ingredienser
  

  • 2 hele hvidløgs klaser
  • 1 lille håndfuld cashewnødder
  • 1 spsk. gærflager
  • ½ dl frisk koriander
  • 3 spsk. koldpresset olivenolie
  • ½ spsk. friskpresset citronsaft
  • salt efter smag

Sådan gør du
 

  • Cashewnødderne lægges i blød i mindst 2 timer.
  • Hvidløg lægges på bagepapir og sættes i ovnen på 200 grader, bages i 20-30 minutter.
  • Derefter blendes cashewnødder, hvidløg, olivenolie, salt, citronsaft og gærflager, indtil det opnår en glat pure.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 13kcalKulhydrater: 1gProtein: 0.5gFedt: 1gMættet fedt: 0.1gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 6mgKalium: 74mgFiber: 0.4gSukker: 0.1gA-vitamin: 844REC-vitamin: 4mgCalcium: 9mgJern: 0.3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!