Hvidløgspuré
Denne delikate puré vil forkæle dine smagsløg og tilføje et strejf af forfriskning til ethvert måltid. Perfekt som dyppelse eller som en lækker tilføjelse til dine yndlingsretter. Lad dine smagsløg danse med denne udsøgte og indbydende hvidløgspuré!
Hvidløgspuré på lille sprød kiks
Udstyr
- 1 Køkkenkniv
Ingredienser
- 2 hele hvidløgs klaser
- 1 lille håndfuld cashewnødder
- 1 spsk. gærflager
- ½ dl frisk koriander
- 3 spsk. koldpresset olivenolie
- ½ spsk. friskpresset citronsaft
- salt efter smag
Sådan gør du
- Cashewnødderne lægges i blød i mindst 2 timer.
- Hvidløg lægges på bagepapir og sættes i ovnen på 200 grader, bages i 20-30 minutter.
- Derefter blendes cashewnødder, hvidløg, olivenolie, salt, citronsaft og gærflager, indtil det opnår en glat pure.