Detox-suppe
Velkommen til en smagsoplevelse, der omfavner både hjertevarm tradition og en frisk moderne twist! Lad os tage dig med på en rejse gennem en lækker suppe, der forener de jordnære aromaer af gulerødder, kartofler, pastinak og porrer med en eksotisk kombination af karry og ingefær.
Detox-suppe
Udstyr
- 1 gryde
- 1 blender
Ingredienser
- 200 g gulerødder
- 200 g kartofler
- 100 g pastinak
- 1 porrer
- 5 dl grønsagsbouillon
- 2 fed hvidløg
- 1-2 tsk stødt karry
- ½ cm ingefær, revet
- Salt efter smag
Sådan gør du
- Skræl kartofler, pastiknak og løg – og skær dem i små tern. Kom porrer, løg, hvidløg i en gryde med olie til løgene er blanke og bløde
- Tilsæt kartofler, pastinak, gulerødder, krydderier og bouillon. Lad den simre til både gulerødderne og kartoflerne er møre
- Blend suppen og smag den til med salt
- Pynt eventuelt med ristede solsikkekerner og friskhakket persille