Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter,  Påske

Rissalat i spidskålsblad

Tag del i en kulinarisk detox-rejse med vores fortryllende rissalat indhyldet i sprøde spidskålsblade. Denne delikate kombination af lette ris og saftige grøntsager er indbegrebet af friskhed og smagsfuld balance.

Rissalat i spidskålsblad

Lad dig forføre af harmonien mellem teksturer og smagsnuancer i vores rissalat i spidskålsblad – en udsøgt oplevelse, der vækker dine smagsløg til live
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 257 kcal

Udstyr

  • 1 gryde
  • 1 Kniv

Ingredienser
  

  • 200 g jasminris, kogte
  • 100 g rucola
  • 1 løg
  • 1 porre
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk karry
  • 1 citron

Pynt

  • 1 rød spidskål
  • 1 avokado
  • 1 rød peber
  • 1 håndfuld finhakket persille
  • 1 håndfuld saltede mandler
  • Lidt Sorte ristede sesamfrø

Sådan gør du
 

  • Skyl risene grundigt og kog dem efter anvisningen
  • Pil løget og skær det i løgringe. Skyl porren og skær i ringe. Kom porrer, løg, hvidløg i en gryde med olie til løgene er blanke og bløde. Tilsæt karry og friskpresset citronsaft. Tilsæt risene
  • Hak rød peber og avokadoen i små stykker. Skyl og fin hak persillen
  • Skyl spidskålbladene og læg et blad en tallerken
  • Læg en portion af risretten i spidskålsbladet og pynt med rød peber og avokado – og på toppen drysses persille, saltede mandler og sorte sesamfrø
  • Klar til servering

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 257kcalKulhydrater: 44gProtein: 7gFedt: 8gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 5gNatrium: 75mgKalium: 1016mgFiber: 11gSukker: 12gA-vitamin: 4347REC-vitamin: 177mgCalcium: 176mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!

Generelt

Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessant og nyttigt.