Rissalat i spidskålsblad
Tag del i en kulinarisk detox-rejse med vores fortryllende rissalat indhyldet i sprøde spidskålsblade. Denne delikate kombination af lette ris og saftige grøntsager er indbegrebet af friskhed og smagsfuld balance.
Rissalat i spidskålsblad
Udstyr
- 1 gryde
- 1 Kniv
Ingredienser
- 200 g jasminris, kogte
- 100 g rucola
- 1 løg
- 1 porre
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk karry
- 1 citron
Pynt
- 1 rød spidskål
- 1 avokado
- 1 rød peber
- 1 håndfuld finhakket persille
- 1 håndfuld saltede mandler
- Lidt Sorte ristede sesamfrø
Sådan gør du
- Skyl risene grundigt og kog dem efter anvisningen
- Pil løget og skær det i løgringe. Skyl porren og skær i ringe. Kom porrer, løg, hvidløg i en gryde med olie til løgene er blanke og bløde. Tilsæt karry og friskpresset citronsaft. Tilsæt risene
- Hak rød peber og avokadoen i små stykker. Skyl og fin hak persillen
- Skyl spidskålbladene og læg et blad en tallerken
- Læg en portion af risretten i spidskålsbladet og pynt med rød peber og avokado – og på toppen drysses persille, saltede mandler og sorte sesamfrø
- Klar til servering