Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter,  Påske

Rissalat i spidskålsblad

Tag del i en kulinarisk detox-rejse med vores fortryllende rissalat indhyldet i sprøde spidskålsblade. Denne delikate kombination af lette ris og saftige grøntsager er indbegrebet af friskhed og smagsfuld balance.

Rissalat i spidskålsblad

Lad dig forføre af harmonien mellem teksturer og smagsnuancer i vores rissalat i spidskålsblad – en udsøgt oplevelse, der vækker dine smagsløg til live
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 257 kcal

Udstyr

  • 1 gryde
  • 1 Kniv

Ingredienser
  

  • 200 g jasminris, kogte
  • 100 g rucola
  • 1 løg
  • 1 porre
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk karry
  • 1 citron

Pynt

  • 1 rød spidskål
  • 1 avokado
  • 1 rød peber
  • 1 håndfuld finhakket persille
  • 1 håndfuld saltede mandler
  • Lidt Sorte ristede sesamfrø

Sådan gør du
 

  • Skyl risene grundigt og kog dem efter anvisningen
  • Pil løget og skær det i løgringe. Skyl porren og skær i ringe. Kom porrer, løg, hvidløg i en gryde med olie til løgene er blanke og bløde. Tilsæt karry og friskpresset citronsaft. Tilsæt risene
  • Hak rød peber og avokadoen i små stykker. Skyl og fin hak persillen
  • Skyl spidskålbladene og læg et blad en tallerken
  • Læg en portion af risretten i spidskålsbladet og pynt med rød peber og avokado – og på toppen drysses persille, saltede mandler og sorte sesamfrø
  • Klar til servering

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 257kcalKulhydrater: 44gProtein: 7gFedt: 8gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 5gNatrium: 75mgKalium: 1016mgFiber: 11gSukker: 12gA-vitamin: 4347REC-vitamin: 177mgCalcium: 176mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha indlæses...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!