Detox-faste

Detox-faste er en periode, hvor du kun indtager rent renset vand eller hjemmepresset juice. Der er forskellige måder at faste på, vi har fokus på juice- og vandfaste. Når du juicefaster får du stadig næring, når du vandfaster får kroppen helt fred og ro til at udrense. Vandfaste er en dyb mental-detox, hvor juicefaste er mere en fysisk detox.

Hvorfor detox-faste?

  • For at give slip på gamle mønstre og vaner
  • For at få en lang række helbredsmæssige gevinster
  • For at få en sundere livsstil og lærer dig selv bedre at kende ved at sætte og bryde grænser

Du giver din krop et indre brusebad og en pause til at rense sig selv. Alt det du har ophobet af affaldsstoffer i kroppen gennem livet får mulighed for at blive renset ud. Kroppen er nemlig selvrensende, så hvis den er fyldt med kemi og skadelige stoffer, kører den kun på halvt blus, og kan derfor ikke udstille affaldsstoffer optimalt. Udrenser du ikke optimalt, belaster det kroppen og kan komme til udtryk ved diverse livsstilssygdomme.

Du får mulighed for at:

  • Mindske smerter i kroppen
  • Dit kolesterolniveau og blodtryk falder
  • Hud og hår renses
  • Mindske inflammation
  • Tabe dig
  • Reducere risikoen for livsstilssygdomme

Detox-faste er for mænd og kvinder, der ønsker en sundere livsstil.

* Vi fraråder detox-faste til gravide og ammende.
* Vi fraråder detox-faste til folk, der har spiseforstyrrelse og diabetes 1.
* Børn og unge under 18 år fraråder vi også at faste.
* Vi råder dig altid til at tage kontakt til din læge, hvis du er i tvivl.

Detox univers kan ikke erstatte lægefaglig rådgivning eller behandling – og det foregår 100% på eget ansvar. Hvis du er i tvivl så kontakt altid egen læge. Detox univers tager ikke juridisk ansvar for komplikationer eller bivirkninger opstået som følge af Detox univers produkter. Din krop er dit ansvar og din rejse.

Detox univers er et online-magasin inden for selvudvikling og sundhed. Et søsterfællesskab, hvor vi inspirerer hinanden til at detoxe på alle fronter i livet – vi afvikler for at kunne udvikle. Vi har udarbejdet effektive detox-forløb, der kan hjælpe dig med at få en sundere og mere positiv hverdag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!