Detox-viden,  Magasin

Detox dit hjem

Dit hjem spejler dig

Hvad fortæller dit hjem om dig? Er dit hjem et sted, der oplader dig eller tager din energi? Kan du slappe af i dit hjem eller er dit hjem rodet og fyldt med uafsluttede projekter, som giver dig dårlig samvittihed?

Nogle ting tynger dig, fordi de roder, er ubrugte eller i stykker. Andre ting giver dig glæde, enten fordi de har en funktion i din hverdag, de letter din hverdag eller blot fordi de er smukke at kigge på eller røre ved.

Hvad tror du har den mest gavnlige effekt for din udrenselsesproces, at være omgivet af skammel og skidt eller være omgivet af smukke ting, der beriger dit liv?

Dit hjem spejler dig, så det bør være fyldt med ting du holder af

Når du omgiver dig med ting du holder af, giver det dig glæde, ro og fred i sindet. Dit hjem bør være et sted, hvor du kan regenerere, slappe af og lade op, men hvis alt for mange ting roder i dit hjem, kommer det automatisk til at rode i dit sind. Rod fylder både i vores fysiske omgivelser, men også i vores sind. Hvis du skiller dig af med de ting, der ikke gavner dig, kan det skabe mere energi og fokus – til at leve det liv du drømmer om. 

Sådan detoxer du dit hjem

Tør du give slip på ting, du ikke længere holder af eller har brug for? Tør du give slip på ting du har fået i gave? Tør du bo, så det fungerer for dig eller vælger du, at indrette dig som alle andre? Dit hjem er faktisk en del af dig. Gør det til et sted, hvor du føler dig hjemme.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha indlæses...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!