Rodfrugtsuppe
Nyd denne hjertevarmende rodfrugtssuppe som et trøstende måltid, der ikke kun mætter, men også nærer både krop og sjæl. Lad dine sanser nyde denne fest af smage og lad velvære strømme gennem hver slurk.
Rodfrugtsuppe
Ingredienser
- 2 fed hvidløg
- 1 stort løg
- 1 spsk olivenolie
- 100 g jordskok
- 100 g pastinak
- 100 g gulerødder
- 100 g græskar (eller knoldselleri)
- 1/2 tsk. urtesalt
- purløg til pynt
Sådan gør du
- Hvidløg og skalotteløghakkes og svitses i en gryde sammen med urtesalt
- Jordskok, pastinak, gulerod og græskar skrælles og skæres i tern, der svitses i gryden.
- Tilsæt vand. Suppen koges ca. 15 minutter, hvorefter den blendes og serveres med purløg på toppen.