Gulerodskage med creme
Denne gulerodskage er skabt med kærlighed til din krop og smagfulde fornemmelser. Vores rawfood tilgang bevarer ikke kun de naturlige vitaminer og mineraler, men skaber også en textur og smag, der danser på din tunge.
Gulerodskage med creme
Udstyr
- 1 foodprocessor
- 1 blender
Ingredienser
- 300 g gulerødder
- 200 g friske juicy dadler
- 100 g mandler
- 70 g kokosmel
- 1 spsk kanel
Creme til toppen:
- 300 g cashewnødder
- 2 dl kokosmælk, den fede del
- 4 spsk honning
- 4 spsk friskepresset appelsinjuice
Sådan gør du
- Skræl gulerødderne og fjern stenene fra dadlerne. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor til massen er grofthakket
- Fordel massen i en lille bageform beklædt med bagepapir, hæld herefter cremen ovenpå
- Stil kagen i køleskabet et par timer eller 1 time i fryseren til kagen har sat sig og du har mulighed for at udskære den
- Pynt eventuelt med kokosmel på toppen
Creme til toppen:
- Blend det hele til en lækker tyk creme
2 Comments
Kristine Dolleris
Hej
Kan man bruge mandler i stedet for cashewnødder.? Kan se de bliver brugt rigtig meget.
Rikke Laursen
Lige til denne opskrift ville jeg bruge cashewnødder, som der står, for at få den cremede og lækre konsistens på toppen.