Detox univers

Detox univers er et online-magasin inden for selvudvikling og sundhed. Et søsterfællesskab, hvor vi inspirerer hinanden til at detoxe på alle fronter i livet, hvor vi kigger indad, lære os selv bedre at kende – vi afvikler for at kunne udvikle. Vi har udarbejdet effektive detox-forløb, der kan hjælpe dig med at få en sundere og mere positiv hverdag.

Vi er søstre og er vokset op i en livsglad familie, der brænder for at detoxe både krop, sind og hjem. Vi elsker at spise sundt, detoxe og faste – og at skrælle lag af, se indad og blive klogere på os selv. Vi holder også meget af at detoxe vores hjem, for vi tror på, at alting hænger sammen. Vi har selv erfaret at følgende ord er sande ‘Du bliver, hvad du spiser – du bliver, hvad du tænker og tror på – dit hjem spejler dit sind.

Vi har mange års erfaring med: Detox-faste, detox-træning, detox-meditation/åndedræt, detox-kost og detox-metaltræning. Vi brænder for, at hjælpe andre med at afvikle for at kunne udvikle.

Vi vil så gerne give verden et smukt og positivt sundt fællesskab, hvor vi inspirerer, motiverer og støtter hinanden til at tænke og leve sundt og smukt – så vi bliver fyldt med energi og glæde. Et sted, hvor vi udvikler os, nære sjælen og løfter hinanden højere op. Et sted, hvor vi udlever vores drømme og længsler.

”Vores fælles mission er, at hjælpe andre med at få en sundere livsstil ved at detoxe krop og sind – så vi kan få masser af livsglæde og power til at udleve vores fulde potentiale og drømme.”

METTE LAURSEN
Professionel kropsbehandler og detoxekspert.
Uddannet hos Body SDS i 2011.
Mette går selv sundhedsvejen og har derfor erfaring for, hvad det kræver af andre, at gå deres vej og hvilke udfordringer de kan støde på. Som tidligere speditør levede Mette et liv i overhalingsbanen med stress, indre uro og uvidenhed – og den smerte blev årsagen til, at hun i dag brænder for at hjælpe andre med detox og selvudvikling.

DITTE LAURSEN
Professionel kropsbehandler og mentaltræner.
Uddannet hos Body SDS i 2014.
Ditte er en sund naturelsker, der holder af at hjælpe mennesker til at få det bedre i krop og sind. Vores krop spejler vores sind, det er utrolig spændende at finde ud af, hvor menneskets smerte kommer fra og hvorfor vi har ondt i krop og sind. Når vi sammen finder svaret, kan kroppen slippe problematikken.
Ditte er oprindelig uddannet pædagog.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!