Detox-kost

Hvad betyder syre/base balance?

For at holde sig sunde og undgå sygdomme er det vigtigt, at kroppen er let basisk. Desværre har mange en for sur krop. Vi måler balancen ved hjælp af pH-værdien. Ideelt set bør kroppen være let basisk, hvilket betyder, at syrer og baser arbejder sammen for at neutralisere hinanden. Dette er afgørende for at bevare en sund balance i kroppen.

I den moderne verden lever mange mennesker af alt for meget syredannende og næringsfattig mad. I en alt for travl hverdag nedprioriterer vi ofte kosten og vælger hurtige løsninger, såsom forarbejdet mad og fastfood, hvilket alt sammen mangler næring, er syredannende og energiforladt. Dette kan på lang sigt medføre overvægt, træthed, manglende motivation og livsstilssygdomme.

Spis så meget økologisk frisk frugt og grønt som overhovedet muligt. Vælg fødevarer, der ikke er forarbejdede, da kogning, stegning og andre former for behandling kan ødelægge indholdet af vitaminer. Det anbefales derfor at indtage en betydelig mængde rå grøntsager dagligt.

VAND – livets kilde

Vand er en livsvigtig kilde og er afgørende for, at den menneskelige krop fungerer optimalt. Uden vand kan kroppen ikke effektivt udskille gift- og affaldsstoffer. Kroppen har brug for rigelige mængder vand for at kunne detoxe og rense systemet.

Detox univers

Detox univers er et online-magasin inden for selvudvikling og sundhed. Et fællesskab, hvor vi inspirerer hinanden til at detoxe på alle fronter af livet – vi afvikler for at kunne udvikle. Vi har udarbejdet effektive detox-forløb, der kan hjælpe dig med at skabe en sundere og mere positiv hverdag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!