Detox-kost

Hvad betyder syre/base balance?

Kroppen skal være neutral til let basisk for at du kan undgå livsstilssygdomme, men alt for mange har en sur krop. Syre/base balancen i kroppen måler man ud fra pH-værdien. En stærk syre og en stærk base kan neutralisere hinanden. Det er det, vi bør stræbe efter at få i kroppen, en neutral balance, som skal være lidt til den basiske side.

I den moderne verden lever mange mennesker af alt for meget syredannende og næringsfattigt mad. I en alt for travl hverdag nedprioriterer vi ofte kosten og vælger hurtige løsninger, såsom forarbejdet mad og fastfood, noget der alt sammen er uden næring, er syredannende og energiforladt. Hvilket i længden kan medføre, at vi bliver overvægtige, trætte, umotiveret og får livsstilssygdomme.

Spis så meget økologisk frisk frugt og grønt som overhovedet muligt. Spis fødevarer, som ikke er forarbejdede. Kogning, stegning og anden behandling, ødelægger indholdet af vitaminer, så man bør spise en masse rå grøntsager hver dag.

Vi har valgt, at lave et skema, hvor du nemt kan se om din kost er syre- eller basedannende. Du kan få inspiration fra skemaet til at spise mere af det, der er rig på vitaminer og mineraler. Du kan dermed få en sund livsstil, en rask krop og et glad positivt sind.

VAND – livets kilde

Vand er en livsvigtig kilde og er afgørende for, at den menneskelige krop fungerer optimalt. Uden vand, kan kroppen ikke udskille gift- og affaldsstoffer effektivt. Kroppen har brug for masser af vand for at detoxe og udrense systemet.

Detox univers er et online-magasin inden for selvudvikling og sundhed. Et søsterfællesskab, hvor vi inspirerer hinanden til at detoxe på alle fronter i livet – vi afvikler for at kunne udvikle. Vi har udarbejdet effektive detox-forløb, der kan hjælpe dig med at få en sundere og mere positiv hverdag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev fyldt
med viden inden for Detox
.
Deltag samtidig i konkurrencen om at vinde et af vores populære forløb. Vi udtrækker en vinder hver måned, vinderen får direkte besked. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!