
Kerneboller
Kerneboller
Ingredienser
- 1/2 liter vand
- 20 g loppefrøskaller
- 1 tsk. urtesalt
- 200 g glutenfri havremel
- 200 g glutenfri havregryn
- 50 g solsikkekerner
- 50 g græskarkerner
- 50 g hørfrø
Sådan gør du
- Loppefrøskallerne piskes i ca. 1/2 liter vand og skal trække i ca. 15 minutter
- Imens røres de øvrige ingredienser sammen
- Bland det hele sammen til en lidt klisteret dej
- Med våde fingre formes bollerne og pensles med lidt olivenolie
- Drys eventuelt boller med kerner
- Bollerne bages ca. 20 minutter ved 200 grader
NÆRINGSINDHOLD


One Comment
Rikke Sofie
De smager bare så godt. Og så er det fantastisk, at de ligner det resten af familien spiser, så jeg ikke skal føle mig udenfor eller speciel 🙂