Brød,  Morgenmad,  Opskrifter

Kerneboller

Hvad er mere lækkert end duften af friskbagte kerneboller, der fylder køkkenet. Så tag plads ved bordet, saml dine nærmeste og nyd en lækker bid brød.

Kerneboller

Til fødselsdage eller bare hjemme-hygge med sunde boller.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Morgenmad, Snack, Tilbehør
Kalorier 1864 kcal

Ingredienser
  

  • 1/2 liter vand
  • 20 g loppefrøskaller
  • 1 tsk. urtesalt
  • 200 g glutenfri havremel
  • 200 g glutenfri havregryn
  • 50 g solsikkekerner
  • 50 g græskarkerner
  • 50 g hørfrø

Sådan gør du
 

  • Loppefrøskallerne piskes i ca. 1/2 liter vand og skal trække i ca. 15 minutter
  • Imens røres de øvrige ingredienser sammen
  • Bland det hele sammen til en lidt klisteret dej
  • Med våde fingre formes bollerne og pensles med lidt olivenolie
  • Drys eventuelt boller med kerner
  • Bollerne bages ca. 20 minutter ved 200 grader

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 1864kcalKulhydrater: 198gProtein: 73gFedt: 94gMættet fedt: 12gTrans Fat: 1gNatrium: 482mgKalium: 2016mgFiber: 37gSukker: 5gA-vitamin: 33REC-vitamin: 2mgCalcium: 337mgJern: 21mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

One Comment

  • Rikke Sofie

    De smager bare så godt. Og så er det fantastisk, at de ligner det resten af familien spiser, så jeg ikke skal føle mig udenfor eller speciel 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha indlæses...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!