
Rødkålssalat
Rødkålssalat
Farvestrålende salat – kan serveres med dressing
Udstyr
- 1 Køkkenkniv
- 1 rivejern
Ingredienser
- ¼ stk. rødkål
- 2 stk. mellemstore gulerødder
- 2 stk. appelsiner
- 1 rød peber
- ½ stk. broccoli
Dressing
- 4 spsk. olivenolie
- 4 spsk. tamari
- 2 tsk. æblecidereddike
- 2 spsk. honning eller agavesirup
Sådan gør du
- Snit rødkål fint og pluk broccoli i små buketter.
- Skær appelsinerne i tern og riv gulerødderne fint.
- Skyl og skær rød peber fint.
- Bland dressingen og rør det hele sammen
- Salaten med dressing er klar til servering
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier: 46kcalKulhydrater: 2gProtein: 1gFedt: 4gMættet fedt: 1gNatrium: 225mgKalium: 23mgFiber: 1gSukker: 2gA-vitamin: 345REC-vitamin: 2mgCalcium: 3mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

