Kerneboller
Til fødselsdage eller bare hjemme-hygge med sunde boller.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 35 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Ret Morgenmad, Snack, Tilbehør
- 1/2 liter vand
- 20 g loppefrøskaller
- 1 tsk. urtesalt
- 200 g glutenfri havremel
- 200 g glutenfri havregryn
- 50 g solsikkekerner
- 50 g græskarkerner
- 50 g hørfrø
Loppefrøskallerne piskes i ca. 1/2 liter vand og skal trække i ca. 15 minutter
Imens røres de øvrige ingredienser sammen
Bland det hele sammen til en lidt klisteret dej
Med våde fingre formes bollerne og pensles med lidt olivenolie
Drys eventuelt boller med kerner
Bollerne bages ca. 20 minutter ved 200 grader
Kalorier: 1864kcalKulhydrater: 198gProtein: 73gFedt: 94gMættet fedt: 12gTrans Fat: 1gNatrium: 482mgKalium: 2016mgFiber: 37gSukker: 5gA-vitamin: 33REC-vitamin: 2mgCalcium: 337mgJern: 21mg