Go Back

Kerneboller

Til fødselsdage eller bare hjemme-hygge med sunde boller.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Morgenmad, Snack, Tilbehør
Kalorier 1864 kcal

Ingredienser
  

  • 1/2 liter vand
  • 20 g loppefrøskaller
  • 1 tsk. urtesalt
  • 200 g glutenfri havremel
  • 200 g glutenfri havregryn
  • 50 g solsikkekerner
  • 50 g græskarkerner
  • 50 g hørfrø

Sådan gør du
 

  • Loppefrøskallerne piskes i ca. 1/2 liter vand og skal trække i ca. 15 minutter
  • Imens røres de øvrige ingredienser sammen
  • Bland det hele sammen til en lidt klisteret dej
  • Med våde fingre formes bollerne og pensles med lidt olivenolie
  • Drys eventuelt boller med kerner
  • Bollerne bages ca. 20 minutter ved 200 grader

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 1864kcalKulhydrater: 198gProtein: 73gFedt: 94gMættet fedt: 12gTrans Fat: 1gNatrium: 482mgKalium: 2016mgFiber: 37gSukker: 5gA-vitamin: 33REC-vitamin: 2mgCalcium: 337mgJern: 21mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte