
Boghvede frikadeller
Boghvede frikadeller
Glutenfri veganske "deller"
Ingredienser
- 300 gram boghvedeflager
- 1 tsk olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. friskhakket basilikum
- 1 tsk frisk revet chili
- 300 gram revet grøntsager efter eget valg
Sådan gør du
- Boghvedeflager og vand koges til grød – fast konsistens
- Tilføj alle de andre ingredienser
- Vend eventuelt frikadellerne i sesamfrø
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier: 1041kcalKulhydrater: 215gProtein: 40gFedt: 11gMættet fedt: 2gNatrium: 3mgKalium: 1394mgFiber: 30gSukker: 1gA-vitamin: 106REC-vitamin: 1mgCalcium: 61mgJern: 7mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte


One Comment
Gitte Nielsen
Hvor stor mængde revet grøntsager skal man bruge?