Dressing, dip og pesto,  Opskrifter

Pesto

Pesto

Forb. tid 7 minutter
Tilb. tid 7 minutter
Samlet tid 14 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 919 kcal

Udstyr

  • 1 Kniv
  • 1 blender

Ingredienser
  

  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 1 håndfuld frisk rucola
  • 25 gram cashewnødder
  • 4 dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. friskpresset citron
  • Salt og peber efter smag

Sådan gør du
 

  • Blend cashewnødderne.
  • Blend derefter basilikum, persille og rucola.
  • Tilsæt olien, citronsaft og presset hvidløg.
  • Blend det hele sammen. Smag til med salt og peber.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 919kcalKulhydrater: 2gProtein: 1gFedt: 103gMættet fedt: 14gPolyunsaturated Fat: 11gMonounsaturated Fat: 74gNatrium: 3mgKalium: 46mgFiber: 0.2gSukker: 0.4gA-vitamin: 40REC-vitamin: 1mgCalcium: 5mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!

Generelt

Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessant og nyttigt.