Dressing, dip og pesto,  Opskrifter

Pesto

Pesto

Forb. tid 7 minutter
Tilb. tid 7 minutter
Samlet tid 14 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 919 kcal

Udstyr

  • 1 Kniv
  • 1 blender

Ingredienser
  

  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 1 håndfuld frisk rucola
  • 25 gram cashewnødder
  • 4 dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. friskpresset citron
  • Salt og peber efter smag

Sådan gør du
 

  • Blend cashewnødderne.
  • Blend derefter basilikum, persille og rucola.
  • Tilsæt olien, citronsaft og presset hvidløg.
  • Blend det hele sammen. Smag til med salt og peber.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 919kcalKulhydrater: 2gProtein: 1gFedt: 103gMættet fedt: 14gPolyunsaturated Fat: 11gMonounsaturated Fat: 74gNatrium: 3mgKalium: 46mgFiber: 0.2gSukker: 0.4gA-vitamin: 40REC-vitamin: 1mgCalcium: 5mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!