Jordbærkage
Denne jordbærkage er ikke kun lækker, men den er også fri for raffineret sukker og mel, hvilket gør den til en sundere alternativ. Nyd denne delikate kage som en dessert eller en lækker snack!
Jordbærkage
Udstyr
- foodprocesser
- blender
Ingredienser
- 200 g mandler – kan erstattes med andre nødder
- 100 g cashewnødder – kan erstattes med andre nødder
- 1 dl kokosmel
- 200 g medjoul dadler
- 4 spsk. kokosolie
- 450 g frosne jordbær
- 1 stk. banan
- 100 g cashewnødder
- 1 tsk. vanilje
Sådan gør du
- Blend nødderne indtil de er fint malede
- Tilsæt kokosmel og dadler indtil du får en fast konsistens
- Bunden af kagen er nu færdig og fordeles jævnt i en form
- Blend cashewnødder
- Tilføj banan, jordbær og vanilje
- Hæld cremen ovenpå bunden og server med friske jordbær på toppen