Dressing, dip og pesto,  Opskrifter

Olivenpesto

Forb. tid 7 minutter
Tilb. tid 7 minutter
Samlet tid 14 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 369 kcal

Udstyr

  • 1 Kniv
  • 1 blender

Ingredienser
  

  • 400 gram oliven uden sten
  • 2 stk. rød peber
  • 1 stk. løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 2 spsk. friskpresset citron
  • 1 dl olivenolie
  • 1 spsk. honning
  • salt efter smag

Sådan gør du
 

  • Skyl og skær grøntsagerne i små stykker og blend alle dem. Smag til med salt.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 369kcalKulhydrater: 4gProtein: 1gFedt: 40gMættet fedt: 5gPolyunsaturated Fat: 4gMonounsaturated Fat: 30gNatrium: 1561mgKalium: 49mgFiber: 3gSukker: 1gA-vitamin: 430REC-vitamin: 1mgCalcium: 55mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!

Generelt

Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessant og nyttigt.