Dressing, dip og pesto,  Opskrifter

Olivenpesto

Forb. tid 7 minutter
Tilb. tid 7 minutter
Samlet tid 14 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 369 kcal

Udstyr

  • 1 Kniv
  • 1 blender

Ingredienser
  

  • 400 gram oliven uden sten
  • 2 stk. rød peber
  • 1 stk. løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 2 spsk. friskpresset citron
  • 1 dl olivenolie
  • 1 spsk. honning
  • salt efter smag

Sådan gør du
 

  • Skyl og skær grøntsagerne i små stykker og blend alle dem. Smag til med salt.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 369kcalKulhydrater: 4gProtein: 1gFedt: 40gMættet fedt: 5gPolyunsaturated Fat: 4gMonounsaturated Fat: 30gNatrium: 1561mgKalium: 49mgFiber: 3gSukker: 1gA-vitamin: 430REC-vitamin: 1mgCalcium: 55mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha indlæses...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!