
Olivenpesto
Udstyr
- 1 Kniv
- 1 blender
Ingredienser
- 400 gram oliven uden sten
- 2 stk. rød peber
- 1 stk. løg
- 4 fed hvidløg
- 1 håndfuld frisk persille
- 2 spsk. friskpresset citron
- 1 dl olivenolie
- 1 spsk. honning
- salt efter smag
Sådan gør du
- Skyl og skær grøntsagerne i små stykker og blend alle dem. Smag til med salt.
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier: 369kcalKulhydrater: 4gProtein: 1gFedt: 40gMættet fedt: 5gPolyunsaturated Fat: 4gMonounsaturated Fat: 30gNatrium: 1561mgKalium: 49mgFiber: 3gSukker: 1gA-vitamin: 430REC-vitamin: 1mgCalcium: 55mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

