Go Back
+ servings

Hvidløgspuré på lille sprød kiks

Forb. tid 35 minutter
Tilb. tid 2 timer
Samlet tid 2 timer 35 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 13 kcal

Udstyr

  • 1 Køkkenkniv

Ingredienser
  

  • 2 hele hvidløgs klaser
  • 1 lille håndfuld cashewnødder
  • 1 spsk. gærflager
  • ½ dl frisk koriander
  • 3 spsk. koldpresset olivenolie
  • ½ spsk. friskpresset citronsaft
  • salt efter smag

Sådan gør du
 

  • Cashewnødderne lægges i blød i mindst 2 timer.
  • Hvidløg lægges på bagepapir og sættes i ovnen på 200 grader, bages i 20-30 minutter.
  • Derefter blendes cashewnødder, hvidløg, olivenolie, salt, citronsaft og gærflager, indtil det opnår en glat pure.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 13kcalKulhydrater: 1gProtein: 0.5gFedt: 1gMættet fedt: 0.1gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 6mgKalium: 74mgFiber: 0.4gSukker: 0.1gA-vitamin: 844REC-vitamin: 4mgCalcium: 9mgJern: 0.3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte