Hvidløgspuré på lille sprød kiks
Forb. tid 35 minutter min
Tilb. tid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t 35 minutter min
Antal 4 personer
Kalorier 13 kcal
- 2 hele hvidløgs klaser
- 1 lille håndfuld cashewnødder
- 1 spsk. gærflager
- ½ dl frisk koriander
- 3 spsk. koldpresset olivenolie
- ½ spsk. friskpresset citronsaft
- salt efter smag
Cashewnødderne lægges i blød i mindst 2 timer.
Hvidløg lægges på bagepapir og sættes i ovnen på 200 grader, bages i 20-30 minutter.
Derefter blendes cashewnødder, hvidløg, olivenolie, salt, citronsaft og gærflager, indtil det opnår en glat pure.
Kalorier: 13kcalKulhydrater: 1gProtein: 0.5gFedt: 1gMættet fedt: 0.1gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 6mgKalium: 74mgFiber: 0.4gSukker: 0.1gA-vitamin: 844REC-vitamin: 4mgCalcium: 9mgJern: 0.3mg