
Brunch-pandekager
Pynt dine pandekager med skiver af frisk banan for en ekstra touch af sødme og saftighed. Med denne opskrift er hver bid en himmelsk smagsoplevelse, der vil forkæle dine smagsløg og efterlade dig med et smil på læben. Velbekomme!

Brunch-pandekager
Udstyr
- foodprocesser
Ingredienser
- 1 spsk. loppefrøskaller
- 10 dl vand
- 100 g glutenfri havregryn
- 300 g glutenfri havremel
- 70 g finthakket mandler
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. bagepulver
- 2 tsk. viljepulver
- Chokoladecreme
- 300 g dadler
- 50 g raw kakao
- 2-3 dl vand
- banan i skiver
Sådan gør du
- Loppefrøskaller og vand piskes
- Imens blandes resten af ingredienser sammen i en skål
- Pil stenene ud af dadlerne
- De tørre ingredienser puttes i skålen med vand og loppefrøskaller
- Rør godt rundt med en ske – forvendt at dejen er tyk
- Varm en pande op med smørbart eller jomfruolivenolie
- Steg pandekagerne på begge sider til de er sprøde
- Imens du steger pandekagerne kan du putte dadler, kakao og vand i en foodprocesser til du har den konsistens du ønsker. Jo mere vand du putter i – jo tyndere bliver chokoladecremen
- Skær bananer i skiver
- Server de tykke lækre pandekager med chokoladecreme og banan i skriver
- Velbekomme 🙂
NÆRINGSINDHOLD
