Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter,  Påske

Spidskål i ovnen med oliven

Spidskål i ovnen med oliven

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 22 minutter
Antal 2 personer
Kalorier 517 kcal

Udstyr

  • 1 Køkkenkniv
  • 1 ildfastfad

Ingredienser
  

  • 1 stk. spidskål – rød eller grøn
  • 1 dl oliven uden sten
  • Pynt med hakket persille og solsikkekerner

Dressing

  • 1 dl olie
  • 1 spsk. honning
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. friskpresset citronsaft
  • 1 knivspids salt

Sådan gør du
 

  • Skær spidskålet i tykke bøffer.
  • Læg dem i et ildfastfad, gerne med bagepapir i bunden.
  • Hæl dressingen og de hakkede oliven over.
  • Bages ved 200 grader i en forvarmet ovn i ca. 15 min.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 517kcalKulhydrater: 2gProtein: 1gFedt: 58gMættet fedt: 8gPolyunsaturated Fat: 6gMonounsaturated Fat: 42gNatrium: 980mgKalium: 23mgFiber: 2gSukker: 1gA-vitamin: 198REC-vitamin: 0.3mgCalcium: 27mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!

Generelt

Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessant og nyttigt.