Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter,  Påske

Kartofler med cashewcreme

Kartofler med cashewcreme

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 367 kcal

Udstyr

  • 1 Køkkenkniv
  • 1 Skræller
  • 1 gryde

Ingredienser
  

  • 800 gram kartofler
  • 2 stk. porrer
  • 1 stk. løg
  • 50 gram rucola
  • Pynt med friskhakket persille

Dressing

  • 150 gram cashewnødder
  • 3 dl vand
  • 1 spsk. sennep
  • 2 tsk. karry
  • ½ tsk. salt, efter smag

Sådan gør du
 

  • Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
  • Pil løgene og skær dem i løgringe.
  • Skyl og skær porrerne i ringe.
  • Skyl og hak rucola fint. 
  • Bland dressingen med de øvrige ingredienser.
  • Anret alle ingredienserne i et smurt ovnfaste fad.
  • Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft og bag dem i ca. 45 minutter eller til kartoflerne er møre.

Dressing

  • Blend alle ingredienserne. Tilsæt mere vand, hvis du vil ha’ dressing tynd.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 367kcalKulhydrater: 47gProtein: 11gFedt: 17gMættet fedt: 3gPolyunsaturated Fat: 3gMonounsaturated Fat: 9gNatrium: 75mgKalium: 1145mgFiber: 6gSukker: 4gA-vitamin: 314REC-vitamin: 42mgCalcium: 63mgJern: 4mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!