
Kartofler med cashewcreme
Kartofler med cashewcreme
Udstyr
- 1 Køkkenkniv
- 1 Skræller
- 1 gryde
Ingredienser
- 800 gram kartofler
- 2 stk. porrer
- 1 stk. løg
- 50 gram rucola
- Pynt med friskhakket persille
Dressing
- 150 gram cashewnødder
- 3 dl vand
- 1 spsk. sennep
- 2 tsk. karry
- ½ tsk. salt, efter smag
Sådan gør du
- Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
- Pil løgene og skær dem i løgringe.
- Skyl og skær porrerne i ringe.
- Skyl og hak rucola fint.
- Bland dressingen med de øvrige ingredienser.
- Anret alle ingredienserne i et smurt ovnfaste fad.
- Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft og bag dem i ca. 45 minutter eller til kartoflerne er møre.
Dressing
- Blend alle ingredienserne. Tilsæt mere vand, hvis du vil ha’ dressing tynd.
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier: 367kcalKulhydrater: 47gProtein: 11gFedt: 17gMættet fedt: 3gPolyunsaturated Fat: 3gMonounsaturated Fat: 9gNatrium: 75mgKalium: 1145mgFiber: 6gSukker: 4gA-vitamin: 314REC-vitamin: 42mgCalcium: 63mgJern: 4mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

