Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter,  Påske

Kartofler med cashewcreme

Kartofler med cashewcreme

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 367 kcal

Udstyr

  • 1 Køkkenkniv
  • 1 Skræller
  • 1 gryde

Ingredienser
  

  • 800 gram kartofler
  • 2 stk. porrer
  • 1 stk. løg
  • 50 gram rucola
  • Pynt med friskhakket persille

Dressing

  • 150 gram cashewnødder
  • 3 dl vand
  • 1 spsk. sennep
  • 2 tsk. karry
  • ½ tsk. salt, efter smag

Sådan gør du
 

  • Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
  • Pil løgene og skær dem i løgringe.
  • Skyl og skær porrerne i ringe.
  • Skyl og hak rucola fint. 
  • Bland dressingen med de øvrige ingredienser.
  • Anret alle ingredienserne i et smurt ovnfaste fad.
  • Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft og bag dem i ca. 45 minutter eller til kartoflerne er møre.

Dressing

  • Blend alle ingredienserne. Tilsæt mere vand, hvis du vil ha’ dressing tynd.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 367kcalKulhydrater: 47gProtein: 11gFedt: 17gMættet fedt: 3gPolyunsaturated Fat: 3gMonounsaturated Fat: 9gNatrium: 75mgKalium: 1145mgFiber: 6gSukker: 4gA-vitamin: 314REC-vitamin: 42mgCalcium: 63mgJern: 4mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!

Generelt

Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessant og nyttigt.