
Banankage

Banankage
Ingredienser
- 250 g glutenfri havremel
- 200 g kokossukker
- 2 tsk. bagepulver
- 2-3 tsk. vaniljepulver
- 2-3 stk. bananer modne
- 50 g mørk hakket glutenfri vegansk chokolade
- 1 dl jomfruolivenolie
- 1-2 dl vand
- 50 g mørk glutenfri vegansk chokolade til pynt
- 1/2 dl hakket nødder til pynt kan undlades
Sådan gør du
- Bland de tørre ingredienser sammen – også hakket ckokolade
- Mos bananerne og tilføj dem i skålen med tørre ingredienser
- Tilføj olie og vand
- Bland det hele godt sammen
- Bag kagen ved 180 grader i almindelig ovn i ca 30 minutter
- Når kagen er kølet af, kan den pyntes med smeltet chokolade og nødder
- Herefter er kagen klar til servering
NÆRINGSINDHOLD

