
Banankage
Giv dig selv og dine smagsløg den ultimative forkælelse med vores glutenfri banankage. Perfekt til enhver lejlighed, dette delikate mesterværk er skabt med kærlighed og dedikation til at tilfredsstille selv de mest krævende ganer. Nyd et øjeblik af ren glæde med hver bid!

Banankage
Denne banankage smager som fuglene sunger – den er saftig og sød. Den er nem og hurtig at lave.
Ingredienser
- 250 g glutenfri havremel
- 200 g kokossukker
- 2 tsk. bagepulver
- 2-3 tsk. vaniljepulver
- 2-3 stk. bananer modne
- 50 g mørk hakket glutenfri vegansk chokolade
- 1 dl jomfruolivenolie
- 1-2 dl vand
- 50 g mørk glutenfri vegansk chokolade til pynt
- 1/2 dl hakket nødder til pynt kan undlades
Sådan gør du
- Bland de tørre ingredienser sammen – også hakket ckokolade
- Mos bananerne og tilføj dem i skålen med tørre ingredienser
- Tilføj olie og vand
- Bland det hele godt sammen
- Bag kagen ved 180 grader i almindelig ovn i ca 30 minutter
- Når kagen er kølet af, kan den pyntes med smeltet chokolade og nødder
- Herefter er kagen klar til servering
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier: 339kcalKulhydrater: 50gProtein: 7gFedt: 13gMættet fedt: 4gTrans Fat: 1gCholesterol: 1mgNatrium: 322mgKalium: 249mgFiber: 4gSukker: 20gA-vitamin: 55REC-vitamin: 1mgCalcium: 38mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

