Desserter,  Opskrifter

Banankage

Giv dig selv og dine smagsløg den ultimative forkælelse med vores glutenfri banankage. Perfekt til enhver lejlighed, dette delikate mesterværk er skabt med kærlighed og dedikation til at tilfredsstille selv de mest krævende ganer. Nyd et øjeblik af ren glæde med hver bid!

Banankage

Denne banankage smager som fuglene sunger – den er saftig og sød. Den er nem og hurtig at lave.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Dessert
Antal 8 personer
Kalorier 339 kcal

Ingredienser
  

  • 250 g glutenfri havremel
  • 200 g kokossukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2-3 tsk. vaniljepulver
  • 2-3 stk. bananer modne
  • 50 g mørk hakket glutenfri vegansk chokolade
  • 1 dl jomfruolivenolie
  • 1-2 dl vand
  • 50 g mørk glutenfri vegansk chokolade til pynt
  • 1/2 dl hakket nødder til pynt kan undlades

Sådan gør du
 

  • Bland de tørre ingredienser sammen – også hakket ckokolade
  • Mos bananerne og tilføj dem i skålen med tørre ingredienser
  • Tilføj olie og vand
  • Bland det hele godt sammen
  • Bag kagen ved 180 grader i almindelig ovn i ca 30 minutter
  • Når kagen er kølet af, kan den pyntes med smeltet chokolade og nødder
  • Herefter er kagen klar til servering

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 339kcalKulhydrater: 50gProtein: 7gFedt: 13gMættet fedt: 4gTrans Fat: 1gCholesterol: 1mgNatrium: 322mgKalium: 249mgFiber: 4gSukker: 20gA-vitamin: 55REC-vitamin: 1mgCalcium: 38mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha indlæses...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!