
Chili bønnepaté

Chili bønnepaté
Denne paté er velegnet til en rugbrødsmad med koriander eller som tilbehør til aftensmaden
Udstyr
- blender
- Stavblender
- foodprocesser
Ingredienser
- 250 g kidneybønner
- 1/2 spsk. spidskommen
- 1 stk. chili
- salt og peber
- jomfruolivenolie til stegning
Sådan gør du
- Kog bønnerne og lad dem stå på køl til dagen efter
- Steg kidneybønnerne i en gryde med lidt olie – ca. 5 minutter
- Tilsæt hakket chili og spidskommen
- Mos det hele groft med en gaffel, stavblender eller foodprocesser
- Smag til med salt og peber
- Patéen kan serveres både varm og kold
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier: 320kcalKulhydrater: 57gProtein: 22gFedt: 1gMættet fedt: 1gNatrium: 6mgKalium: 1020mgFiber: 19gSukker: 1gA-vitamin: 16REC-vitamin: 4mgCalcium: 75mgJern: 8mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

