Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter

Chili bønnepaté

Chili bønnepaté

Denne paté er velegnet til en rugbrødsmad med koriander eller som tilbehør til aftensmaden
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 30 min
Ret Frokost, Hovedret, Tilbehør
Kalorier 320 kcal

Udstyr

  • blender
  • Stavblender
  • foodprocesser

Ingredienser
  

  • 250 g kidneybønner
  • 1/2 spsk. spidskommen
  • 1 stk. chili
  • salt og peber
  • jomfruolivenolie til stegning

Sådan gør du
 

  • Kog bønnerne og lad dem stå på køl til dagen efter
  • Steg kidneybønnerne i en gryde med lidt olie – ca. 5 minutter
  • Tilsæt hakket chili og spidskommen
  • Mos det hele groft med en gaffel, stavblender eller foodprocesser
  • Smag til med salt og peber
  • Patéen kan serveres både varm og kold

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 320kcalKulhydrater: 57gProtein: 22gFedt: 1gMættet fedt: 1gNatrium: 6mgKalium: 1020mgFiber: 19gSukker: 1gA-vitamin: 16REC-vitamin: 4mgCalcium: 75mgJern: 8mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev fyldt
med viden inden for Detox
.
Deltag samtidig i konkurrencen om at vinde et af vores populære forløb. Vi udtrækker en vinder hver måned, vinderen får direkte besked. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!