Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter

Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 141 kcal

Ingredienser
  

  • 650 gram små kolde kartofler
  • 2 håndfulde persille
  • 150 gram små tomater
  • 1 stk. forårsløg
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. æblecidereddike

Sådan gør du
 

  • Kog kartoflerne og lad dem blive kolde
  • Hak persillen
  • Halvér tomaterne
  • Snit løget fint
  • Bland olie, sennep, citronsaft og æblecidereddike sammen – og smag til med himalaya salt
  • Bland alt sammen og server

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 141kcalKulhydrater: 30gProtein: 4gFedt: 1gMættet fedt: 1gNatrium: 15mgKalium: 777mgFiber: 4gSukker: 2gA-vitamin: 361REC-vitamin: 38mgCalcium: 24mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!