
Kartoffelsalat

Kartoffelsalat
Ingredienser
- 650 gram små kolde kartofler
- 2 håndfulde persille
- 150 gram små tomater
- 1 stk. forårsløg
- 4 spsk. olivenolie
- 1 spsk. dijonsennep
- 1 spsk. citronsaft
- 2 spsk. æblecidereddike
Sådan gør du
- Kog kartoflerne og lad dem blive kolde
- Hak persillen
- Halvér tomaterne
- Snit løget fint
- Bland olie, sennep, citronsaft og æblecidereddike sammen – og smag til med himalaya salt
- Bland alt sammen og server
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier: 141kcalKulhydrater: 30gProtein: 4gFedt: 1gMættet fedt: 1gNatrium: 15mgKalium: 777mgFiber: 4gSukker: 2gA-vitamin: 361REC-vitamin: 38mgCalcium: 24mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

