Kartofler med cashewcreme
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal 4 personer
Kalorier 367 kcal
1 Køkkenkniv
1 Skræller
1 gryde
- 800 gram kartofler
- 2 stk. porrer
- 1 stk. løg
- 50 gram rucola
- Pynt med friskhakket persille
Dressing
- 150 gram cashewnødder
- 3 dl vand
- 1 spsk. sennep
- 2 tsk. karry
- ½ tsk. salt, efter smag
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Pil løgene og skær dem i løgringe.
Skyl og skær porrerne i ringe.
Skyl og hak rucola fint.
Bland dressingen med de øvrige ingredienser.
Anret alle ingredienserne i et smurt ovnfaste fad.
Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft og bag dem i ca. 45 minutter eller til kartoflerne er møre.
Kalorier: 367kcalKulhydrater: 47gProtein: 11gFedt: 17gMættet fedt: 3gPolyunsaturated Fat: 3gMonounsaturated Fat: 9gNatrium: 75mgKalium: 1145mgFiber: 6gSukker: 4gA-vitamin: 314REC-vitamin: 42mgCalcium: 63mgJern: 4mg