
Gulerodssalat
Gulerodssalat
Udstyr
- 1 Køkkenkniv
- 1 Skræller
Ingredienser
- 200 gram gulerødder
- 2 stk. æbler
- 1 stk. appelsin
- 1 stk. granatæble
Dressing
- 1 dl olie
- 2 spsk. agavesirup
- 2 spsk. friskpresset citronsaft
Sådan gør du
- Skræl og riv gulerødderne.
- Fjern kernehuset fra æblet og skær dem i små tern.
- Skræl appelsinen og skær den i små tern.
- Bland det hele i en skål og hæld dressingen over.
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier: 488kcalKulhydrater: 11gProtein: 1gFedt: 50gMættet fedt: 7gPolyunsaturated Fat: 5gMonounsaturated Fat: 37gNatrium: 70mgKalium: 324mgFiber: 3gSukker: 6gA-vitamin: 16708REC-vitamin: 7mgCalcium: 34mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

