
Hjertesalat med fennikel
Denne lette salat kombinerer sprøde hjertesalatblade med den karakteristiske smag af fennikel. En enkel opskrift, der forener friskhed og elegance på din tallerken.
Hjertesalat med fennikel
Udstyr
- 1 Kniv
- 1 fad
Ingredienser
- 2 hoveder hjertesalat
- 1 stk fennikel
- 1 lille rødløg
- 2 stk appelsiner
- 1 håndfuld saltede mandler
Dressing
- ½ dl koldpresset olivenolie
- 1 spsk friskpresset citronsaft
- 1 tsk sennep uden sukker
- 1 tsk honning
Sådan gør du
- Snit salat, løg og fennikel fint
- Skær appelsinerne i skiver og æblerne i tern.
- Bland det hele sammen
- Rør dressingen sammen og hæld den over salaten
- Pynt med saltede mandler
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier: 113kcalKulhydrater: 0.4gProtein: 0.1gFedt: 13gMættet fedt: 2gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 9gNatrium: 3mgKalium: 6mgFiber: 0.1gSukker: 0.3gA-vitamin: 8REC-vitamin: 1mgCalcium: 1mgJern: 0.1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

