Aftensmad,  Frokost,  JUL,  Opskrifter,  Salater

Coleslaw

Denne lette salat kombinerer sprøde hjertesalatblade med den karakteristiske smag af fennikel. En enkel opskrift, der forener friskhed og elegance på din tallerken.

Forb. tid 2 timer 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 2 timer 18 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 73 kcal

Udstyr

  • 1 Kniv
  • 1 Mandolin
  • 1 blender
  • 1 pande

Ingredienser
  

  • 600 gram hvidkål
  • 300 gram gulerødder
  • 1 håndfuld ristede solsikkekerner

Dressing

  • 1 dl cashewmælk (Se opskriften nedenfor)
  • 1 spsk sennep
  • ½ tsk honning
  • 1 knsp salt

Sådan gør du
 

  • Skær hvidkål i tynde strimler og riv gulerødderne
  • Rist solsikkekernerne på panden til de er gyldenbrune

Dressing

  • Cashewmælk: Læg 2 dl cashewnødder i blød i vand i et par timer, gerne længere. Si vandet fra og blend nødderne til en nøddemælk.
  • Bland alle ingredienserne sammen

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 73kcalKulhydrater: 16gProtein: 3gFedt: 1gMættet fedt: 0.1gPolyunsaturated Fat: 0.2gMonounsaturated Fat: 0.2gNatrium: 195mgKalium: 497mgFiber: 6gSukker: 8gA-vitamin: 12677REC-vitamin: 59mgCalcium: 85mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!