Coleslaw
Denne lette salat kombinerer sprøde hjertesalatblade med den karakteristiske smag af fennikel. En enkel opskrift, der forener friskhed og elegance på din tallerken.
Udstyr
- 1 Kniv
- 1 Mandolin
- 1 blender
- 1 pande
Ingredienser
- 600 gram hvidkål
- 300 gram gulerødder
- 1 håndfuld ristede solsikkekerner
Dressing
- 1 dl cashewmælk (Se opskriften nedenfor)
- 1 spsk sennep
- ½ tsk honning
- 1 knsp salt
Sådan gør du
- Skær hvidkål i tynde strimler og riv gulerødderne
- Rist solsikkekernerne på panden til de er gyldenbrune
Dressing
- Cashewmælk: Læg 2 dl cashewnødder i blød i vand i et par timer, gerne længere. Si vandet fra og blend nødderne til en nøddemælk.
- Bland alle ingredienserne sammen