
Svampe-paté

Svampe-paté
Sund pate, der smager forrygende og er et alternativ til leverpostej.
Udstyr
- foodprocesser
Ingredienser
- 500 gram champignoner
- 100 gram cashewnødder eller mandler
- 1 stk. løg hakket
- 1 dåse kidneybønner kogte
- 1 dl vand
- 1-2 tsk. salt
- peber efter smag
Sådan gør du
- Hak champignonerne fint. Steg champignonerne og løg på en pande i ca. 15-20 min.
- Blend nødderne og vand i en foodprocesser.
- Tilsæt stegte champignoner, løg, kidneybønner, salt og peber.
- Blend, indtil postejen har den ønskede konsistens.
- Bag den i en form i ovnen i ca. 50-60 min ved 200 grader.
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier: 665kcalKulhydrater: 47gProtein: 34gFedt: 46gMættet fedt: 8gNatrium: 430mgKalium: 2256mgFiber: 8gSukker: 16gA-vitamin: 1REC-vitamin: 11mgCalcium: 56mgJern: 9mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

