Brød,  Opskrifter

Kernerugbrød

Hvert bid af dette hjemmebagte kernerugbrød er en rejse ind i sundhed og nydelse, hvor hvert lag af kerner og korn samles i en harmonisk symfoni af smag og tekstur.

Kernerugbrød

Glutenfrit mørkt kernerugbrød, smager fantastisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time 15 minutter
Samlet tid 1 time 35 minutter
Ret Hovedret, Morgenmad, Snack, Tilbehør
Antal 10
Kalorier 338 kcal

Ingredienser
  

  • 1 liter vand
  • 20 g loppefrøskaller
  • 20 g carob
  • 75 g hørfrø
  • 30 g græskarkerner
  • 30 g solsikkekerner
  • 30 g sesamfrø
  • 80 g hel boghvede
  • 165 g knækket boghvede
  • 2 tsk. uraffineret salt
  • 125 g hirseflager
  • 140 g rismel
  • 140 g boghvedemel

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienserne røres sammen undtaget hirseflager, rismel og boghvedemel
  • Dejen skal herefter stå og trække i ca. 30 minutter
  • Tilsæt hirseflager, rismel og boghvedemel
  • Dejen fordeles i en smurt rugbrødsform
  • Overfladen pensles med olivenolie
  • Bages i ca 1 time og 15 minutter ved 170 grader i varmluftsovn

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 338kcalKulhydrater: 54gProtein: 11gFedt: 10gMættet fedt: 2gTrans Fat: 1gCholesterol: 1mgNatrium: 91mgKalium: 373mgFiber: 8gSukker: 2gA-vitamin: 2REC-vitamin: 1mgCalcium: 77mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!

Generelt

Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessant og nyttigt.