
Kernerugbrød
Hvert bid af dette hjemmebagte kernerugbrød er en rejse ind i sundhed og nydelse, hvor hvert lag af kerner og korn samles i en harmonisk symfoni af smag og tekstur.

Kernerugbrød
Glutenfrit mørkt kernerugbrød, smager fantastisk
Ingredienser
- 1 liter vand
- 20 g loppefrøskaller
- 20 g carob
- 75 g hørfrø
- 30 g græskarkerner
- 30 g solsikkekerner
- 30 g sesamfrø
- 80 g hel boghvede
- 165 g knækket boghvede
- 2 tsk. uraffineret salt
- 125 g hirseflager
- 140 g rismel
- 140 g boghvedemel
Sådan gør du
- Alle ingredienserne røres sammen undtaget hirseflager, rismel og boghvedemel
- Dejen skal herefter stå og trække i ca. 30 minutter
- Tilsæt hirseflager, rismel og boghvedemel
- Dejen fordeles i en smurt rugbrødsform
- Overfladen pensles med olivenolie
- Bages i ca 1 time og 15 minutter ved 170 grader i varmluftsovn
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier: 338kcalKulhydrater: 54gProtein: 11gFedt: 10gMættet fedt: 2gTrans Fat: 1gCholesterol: 1mgNatrium: 91mgKalium: 373mgFiber: 8gSukker: 2gA-vitamin: 2REC-vitamin: 1mgCalcium: 77mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

