Kernerugbrød
Glutenfrit mørkt kernerugbrød, smager fantastisk
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 1 time t 15 minutter min
Samlet tid 1 time t 35 minutter min
Ret Hovedret, Morgenmad, Snack, Tilbehør
Antal 10
Kalorier 338 kcal
- 1 liter vand
- 20 g loppefrøskaller
- 20 g carob
- 75 g hørfrø
- 30 g græskarkerner
- 30 g solsikkekerner
- 30 g sesamfrø
- 80 g hel boghvede
- 165 g knækket boghvede
- 2 tsk. uraffineret salt
- 125 g hirseflager
- 140 g rismel
- 140 g boghvedemel
Alle ingredienserne røres sammen undtaget hirseflager, rismel og boghvedemel
Dejen skal herefter stå og trække i ca. 30 minutter
Tilsæt hirseflager, rismel og boghvedemel
Dejen fordeles i en smurt rugbrødsform
Overfladen pensles med olivenolie
Bages i ca 1 time og 15 minutter ved 170 grader i varmluftsovn
Kalorier: 338kcalKulhydrater: 54gProtein: 11gFedt: 10gMættet fedt: 2gTrans Fat: 1gCholesterol: 1mgNatrium: 91mgKalium: 373mgFiber: 8gSukker: 2gA-vitamin: 2REC-vitamin: 1mgCalcium: 77mgJern: 3mg