Dressing, dip og pesto,  Opskrifter

Soltørret tomatpesto

Soltørret tomatpesto

Kan bruges som dip til agurke- og gulerods stave eller dressing til salat
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Tilbehør
Kalorier 825 kcal

Udstyr

  • blender
  • foodprocesser

Ingredienser
  

  • 1 fed hvidløg
  • 100 g soltørrede tomater
  • 25 g pinjekerner
  • 1/2 dl olivenolie
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienser blendes sammen – tilsæt eventuelt mere olivenolie hvis konsistensen skal være tyndere – mere flydende

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 825kcalKulhydrater: 27gProtein: 9gFedt: 81gMættet fedt: 10gNatrium: 268mgKalium: 1719mgFiber: 7gSukker: 1gA-vitamin: 1293REC-vitamin: 102mgCalcium: 53mgJern: 4mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha indlæses...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!