Dressing, dip og pesto,  Opskrifter

Soltørret tomatpesto

Soltørret tomatpesto

Kan bruges som dip til agurke- og gulerods stave eller dressing til salat
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Tilbehør
Kalorier 825 kcal

Udstyr

  • blender
  • foodprocesser

Ingredienser
  

  • 1 fed hvidløg
  • 100 g soltørrede tomater
  • 25 g pinjekerner
  • 1/2 dl olivenolie
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienser blendes sammen – tilsæt eventuelt mere olivenolie hvis konsistensen skal være tyndere – mere flydende

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 825kcalKulhydrater: 27gProtein: 9gFedt: 81gMættet fedt: 10gNatrium: 268mgKalium: 1719mgFiber: 7gSukker: 1gA-vitamin: 1293REC-vitamin: 102mgCalcium: 53mgJern: 4mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!

Generelt

Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessant og nyttigt.