Detox-viden

Træk vejret dybt og find livsglæde

Ved du godt, hvad åndedrætsmeditation kan gøre for krop og sind?

Åndedrætsmeditation er en effektiv detox, hvor du kan opnå indre ro, overskud, et afslappet nervesystem og en tættere kontakt til kroppen.

Det at trække vejret er en bevægelse, som begynder med en indånding og en efterfølgende udånding. Når vi indånder dybt, vil en bevægelse starte dybt nede i kroppen og strømme op til hovedet. Bevægelsen sætter gang i tarmsystemet, ilter blodet og regulerer temperaturen i kroppen.

Hvorfor trækker vi ikke vejret korrekt?

Vi trækker ikke vejret korrekt på grund af forskellige årsager, så som stress, overbelastning og manglende nærvær. Vi bygger store smarte huse, vi skal have 2 flotte biler, høje stillinger, hund, have og børn. Vi vælger, at have så meget kørende, at vi helt glemmer at trække vejret. Der er faktisk ikke plads til at trække vejret.

Vi har valgt at leve i en verden, hvor de ydre ting tæller mere end de indre – vi har glemt at geare ned, at trække vejret og være til stede. Vi er nødt til at lære at trække vejret, som vi gjorde, da vi var børn; frit, naturligt og rytmisk. Når vi lytter til et lille sovende barn, der trækker vejret spontant med hele kroppen, vil det give os en idé om, hvad vi kom fra. 

Hvordan kan du bruge åndedrætsmeditation?

Du kan gøre det til et hverdagsritual, at du hver dag sætter tid af til din daglige åndedrætsmeditation. Brug gerne omkring 30 minutter hver gang, hvor du sidder eller ligger et rart sted og kan have fokus på dybe ind- og udåndinger.

Hvad får du ud af åndedrætsmeditation:

  • Indre ro
  • Mere overskud i hverdagen
  • Et afslappet nervesystem
  • Udrensning af affalds- og giftstoffer
  • Mere livsglæde
  • Bedre varme/kulde regulering i din krop
  • Bedre koncentration og fokusering

Hos Detox univers benytter vi os af åndedrættet på forskellige måder. Der gives både provokerende og afspændende åndedrætsøvelser på vores online forløb, Detox dig sund, SÅDAN!

Åndedrættet er et af livets største mirakler, der trofast følger os livet igennem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!