Detox-viden

Tørbørstning sætter gang i din detox-udrensning

Er du ked af, at du har appelsinhud?

De fleste af os kender til det, at have små buler eller ujævnheder på lår og balder, det kan ærge os, når vi kigger os selv i spejlet. Det kan påvirke selvtilliden, men er slet ikke farligt.

Tørbørstning sætter gang i din udrensning af appelsinhud. Når du tørbørster din krop, virker det aktiverende på lymfesystemet, så affaldsstofferne bedre kan nå frem til de organer, der udskiller affaldsstoffer og dermed kommer du af med din appelsinhud.

Hvad er tørbørstning?

Det er en ældgammel teknik, der stimulerer blodcirkulationen på kropsoverfladen og på den måde sker der en aflastning af kredsløbet samt stimulering af lymfe- og nervesystem, så selv tør hud kan afhjælpes. 

Hvordan gør du?

Tørbørstning kan være et dagligt ritual, hvor du børster kroppen på tør hud inden du går i bad. Brug en tørbørste, børst med lange strøg eller små cirkler i bevægelser mod hjertet. Hvis du har sart hud, så børst forsigtigt.

Tørbørstning er en mild måde, at detoxe din hud på. For at opnå det bedste resultat er det en god idé, at bruge børsten hver dag i 2-5 minutter. Start med fødderne og arbejd dig op af benene, ryg, mave, arme og hænder. 

Hvad får du ud af at tørbørste?

Tørbørstning er en effektiv måde, hvor du kan reducere og forebygge appelsinhud. Når du tørbørster gendanner huden sig, da blodcirkulationen bliver øget og transporterer fedtceller i huden ud i systemet for at kunne blive udrenset via lymferne. Lymfesystemet er kroppens motorvejsnetværk til at udrense affaldsstoffer.

Tørbørstning kan blive dit skønhedsritual – og du kan opnå øget blodcirkulation, pænere hud, reducere og forebygge appelsinhud og afhjælpe tør hud. Tørbørstning er en hudplejeteknik, der holder din hud smuk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!