Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter

Grønne deller

Grønne deller

Forb. tid 15 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 30 min
Kalorier 278 kcal

Udstyr

  • 1 gryde
  • 1 pande

Ingredienser
  

  • 150 gram glutenfri havregryn
  • 3 dl vand
  • 40 gram squash
  • 70 gram gulerod
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 90 gram jordskokker
  • 1/2 stk. løg
  • 1 spsk. hørfrø
  • 5 dl vand
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk. peber
  • 30 gram kikærtemel
  • olivenolie eller smør

Sådan gør du
 

  • Bland 1 spsk. hørfrø sammen med 5 dl vand, lad blandingen trække i min. 5 min. Blend derefter blandingen.
  • Kog havregryn og 3 dl vand i en gryde – til en rimelig fast grødmasse.
  • Riv squash og gulerod på et rivejern. Skær peberfrugt og løg i små tern. Bland alle grønsagerne sammen med grøden, kikærtemel og hørfrøblandingen.
  • Tilsæt til sidst salt og peber.
  • Steg grøntsagsgrøden på panden i smør eller olivenolie til de er gyldenbrune.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 278kcalKulhydrater: 48gProtein: 12gFedt: 5gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 891mgKalium: 748mgFiber: 9gSukker: 8gA-vitamin: 15995REC-vitamin: 14mgCalcium: 101mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!