
Grønne deller

Grønne deller
Udstyr
- 1 gryde
- 1 pande
Ingredienser
- 150 gram glutenfri havregryn
- 3 dl vand
- 40 gram squash
- 70 gram gulerod
- 1 stk. rød peberfrugt
- 90 gram jordskokker
- 1/2 stk. løg
- 1 spsk. hørfrø
- 5 dl vand
- 2 tsk salt
- 1 tsk. peber
- 30 gram kikærtemel
- olivenolie eller smør
Sådan gør du
- Bland 1 spsk. hørfrø sammen med 5 dl vand, lad blandingen trække i min. 5 min. Blend derefter blandingen.
- Kog havregryn og 3 dl vand i en gryde – til en rimelig fast grødmasse.
- Riv squash og gulerod på et rivejern. Skær peberfrugt og løg i små tern. Bland alle grønsagerne sammen med grøden, kikærtemel og hørfrøblandingen.
- Tilsæt til sidst salt og peber.
- Steg grøntsagsgrøden på panden i smør eller olivenolie til de er gyldenbrune.
NÆRINGSINDHOLD
