Desserter,  JUL,  Opskrifter

Kirsebærsovs

Kirsebærsovs er en himmelsk smagsoplevelse, der kombinerer den naturlige sødme fra modne kirsebær med en subtil syrlighed, der vækker smagsløgene. Denne fyldige sovs tilfører ikke kun en festlig og delikat smag til risalamanden, men den kan også forvandle almindelige retter til kulinariske mesterværker.

Kirsebærsovs

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 102 kcal

Udstyr

  • 1 gryde
  • 1 meljævner

Ingredienser
  

  • ½  kg kirsebær
  • 1-2 dl vand
  • 2 dl saft fra friskpressede appelsiner
  • 1 spsk kartoffelmel
  • smag til med honning

Sådan gør du
 

  • Bland kirsebær, appelsinsaft og vand i en gryde. Lad det koge i ca. 5 min.
  • Kartoffelmel og lidt vand rystes jævn i en meljævner – og tilsættes kirsebærsovsen – lidt af gangen – til du har den tykkelse du ønsker.
  • Smag kirsebærsovsen til med honning.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 102kcalKulhydrater: 25gProtein: 2gFedt: 0.3gMættet fedt: 0.1gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 0.1gNatrium: 2mgKalium: 380mgFiber: 3gSukker: 20gA-vitamin: 180REC-vitamin: 34mgCalcium: 23mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!