Kirsebærsovs
Kirsebærsovs er en himmelsk smagsoplevelse, der kombinerer den naturlige sødme fra modne kirsebær med en subtil syrlighed, der vækker smagsløgene. Denne fyldige sovs tilfører ikke kun en festlig og delikat smag til risalamanden, men den kan også forvandle almindelige retter til kulinariske mesterværker.
Kirsebærsovs
Udstyr
- 1 gryde
- 1 meljævner
Ingredienser
- ½ kg kirsebær
- 1-2 dl vand
- 2 dl saft fra friskpressede appelsiner
- 1 spsk kartoffelmel
- smag til med honning
Sådan gør du
- Bland kirsebær, appelsinsaft og vand i en gryde. Lad det koge i ca. 5 min.
- Kartoffelmel og lidt vand rystes jævn i en meljævner – og tilsættes kirsebærsovsen – lidt af gangen – til du har den tykkelse du ønsker.
- Smag kirsebærsovsen til med honning.