Kirsebærsovs
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal 4 personer
Kalorier 102 kcal
- ½ kg kirsebær
- 1-2 dl vand
- 2 dl saft fra friskpressede appelsiner
- 1 spsk kartoffelmel
- smag til med honning
Bland kirsebær, appelsinsaft og vand i en gryde. Lad det koge i ca. 5 min.
Kartoffelmel og lidt vand rystes jævn i en meljævner - og tilsættes kirsebærsovsen - lidt af gangen - til du har den tykkelse du ønsker.
Smag kirsebærsovsen til med honning.
Kalorier: 102kcalKulhydrater: 25gProtein: 2gFedt: 0.3gMættet fedt: 0.1gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 0.1gNatrium: 2mgKalium: 380mgFiber: 3gSukker: 20gA-vitamin: 180REC-vitamin: 34mgCalcium: 23mgJern: 1mg