Go Back
+ servings

Kirsebærsovs

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 102 kcal

Udstyr

  • 1 gryde
  • 1 meljævner

Ingredienser
  

  • ½  kg kirsebær
  • 1-2 dl vand
  • 2 dl saft fra friskpressede appelsiner
  • 1 spsk kartoffelmel
  • smag til med honning

Sådan gør du
 

  • Bland kirsebær, appelsinsaft og vand i en gryde. Lad det koge i ca. 5 min.
  • Kartoffelmel og lidt vand rystes jævn i en meljævner - og tilsættes kirsebærsovsen - lidt af gangen - til du har den tykkelse du ønsker.
  • Smag kirsebærsovsen til med honning.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 102kcalKulhydrater: 25gProtein: 2gFedt: 0.3gMættet fedt: 0.1gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 0.1gNatrium: 2mgKalium: 380mgFiber: 3gSukker: 20gA-vitamin: 180REC-vitamin: 34mgCalcium: 23mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte