Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter

Sprøde grøntsagsdeller

Sprøde grøntsagsdeller

Nemme sprøde grøntsagsdeller – prøv dem med brune økologiske ris og vores veganske brune sovs
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Aftensmad, Hovedret
Kalorier 958 kcal

Ingredienser
  

  • 100 g kikærtemel
  • 100 g glutenfri havremel
  • 1 stk. gulerod
  • 1 stk. sød kartoffel
  • 1 stk. løg
  • 150 g edamamebønner
  • 2 dl vand
  • 1-2 tsk. salt
  • peber
  • evt. chili, timian, paprika, spidskommen

Sådan gør du
 

  • Rør en tynd dej af kikærtemel, glutenfri havremel, krydderier efter eget valg og vand
  • Hak løg, riv den søde kartoffel og gulerod
  • Vend løg, kartoffel, gulerod og edamamebønner i dejen
  • Varm en pande op, tilsæt olie og lad den blive varm
  • Sæt en skefuld dej på panden – steg dem gyldne og sprøde – ca. 5 min på hver side

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 958kcalKulhydrater: 153gProtein: 48gFedt: 16gMættet fedt: 2gNatrium: 489mgKalium: 1627mgFiber: 25gSukker: 15gA-vitamin: 372REC-vitamin: 1mgCalcium: 161mgJern: 11mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!

Generelt

Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessant og nyttigt.