Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter

Sprøde grøntsagsdeller

Sprøde grøntsagsdeller

Nemme sprøde grøntsagsdeller – prøv dem med brune økologiske ris og vores veganske brune sovs
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Aftensmad, Hovedret
Kalorier 958 kcal

Ingredienser
  

  • 100 g kikærtemel
  • 100 g glutenfri havremel
  • 1 stk. gulerod
  • 1 stk. sød kartoffel
  • 1 stk. løg
  • 150 g edamamebønner
  • 2 dl vand
  • 1-2 tsk. salt
  • peber
  • evt. chili, timian, paprika, spidskommen

Sådan gør du
 

  • Rør en tynd dej af kikærtemel, glutenfri havremel, krydderier efter eget valg og vand
  • Hak løg, riv den søde kartoffel og gulerod
  • Vend løg, kartoffel, gulerod og edamamebønner i dejen
  • Varm en pande op, tilsæt olie og lad den blive varm
  • Sæt en skefuld dej på panden – steg dem gyldne og sprøde – ca. 5 min på hver side

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 958kcalKulhydrater: 153gProtein: 48gFedt: 16gMættet fedt: 2gNatrium: 489mgKalium: 1627mgFiber: 25gSukker: 15gA-vitamin: 372REC-vitamin: 1mgCalcium: 161mgJern: 11mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!