
Sprøde grøntsagsdeller

Sprøde grøntsagsdeller
Nemme sprøde grøntsagsdeller – prøv dem med brune økologiske ris og vores veganske brune sovs
Ingredienser
- 100 g kikærtemel
- 100 g glutenfri havremel
- 1 stk. gulerod
- 1 stk. sød kartoffel
- 1 stk. løg
- 150 g edamamebønner
- 2 dl vand
- 1-2 tsk. salt
- peber
- evt. chili, timian, paprika, spidskommen
Sådan gør du
- Rør en tynd dej af kikærtemel, glutenfri havremel, krydderier efter eget valg og vand
- Hak løg, riv den søde kartoffel og gulerod
- Vend løg, kartoffel, gulerod og edamamebønner i dejen
- Varm en pande op, tilsæt olie og lad den blive varm
- Sæt en skefuld dej på panden – steg dem gyldne og sprøde – ca. 5 min på hver side
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier: 958kcalKulhydrater: 153gProtein: 48gFedt: 16gMættet fedt: 2gNatrium: 489mgKalium: 1627mgFiber: 25gSukker: 15gA-vitamin: 372REC-vitamin: 1mgCalcium: 161mgJern: 11mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

