
Chokoladekage
En uimodståelig opskrift på en lækker glutenfri chokoladekage! Kombinere sundhed og smag på en fantastisk måde. Sæt dig til rette og lad os dykke ned i ingredienserne, der vil forvandle din dag.

Chokoladekage
Lækker, nem og sund chokoladekage til fødselsdage eller andre højtider
Udstyr
- foodprocesser
Ingredienser
- 300 g glutenfri havremel
- 250 g kokossukker
- 100 g rå kakaopulver
- 2 tsk. glutenfri bagepulver
- 2 tsk. vanilje
- 1 stk. banan
- 1 dl rapsolie eller jomfruolivenolie
- 3 dl vand
- 100 g mørk vegansk sukkerfri chokolade
Sådan gør du
- Bland de tørre ingredienser sammen
- Tilsæt banan, olie og vand
- Tilsæt chokoladen (kan undlades)
- Rør dejen godt sammen
- Bages i en kageform ved 180 grader i ca. 30 min.
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier: 3744kcalKulhydrater: 519gProtein: 71gFedt: 184gMættet fedt: 45gTrans Fat: 1gCholesterol: 3mgNatrium: 1150mgKalium: 3359mgFiber: 64gSukker: 192gA-vitamin: 40REC-vitamin: 1mgCalcium: 375mgJern: 38mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

